woensdag 6 maart 2024

Pasen!! Challenges (bijna) donderdag en Artisan Team groep 4 februari

 Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!


Paas-inspiratie!! Met het Be Mine DSP (designpapier) en paas-producten! 

De 1e 2 kaartjes met envelop maakte ik tijdens mijn Facebook Live van vanochtend: Thee en Kaart LIVE! Je kunt deze terugkijken! Op mijn Facebookpagina (klik HIER) of op mijn YouTube kanaal (klik HIER of kijk het filmpje hier, onder de foto's van de kaarten)!


Ik maakte ze meteen ook voor de challenge van het Global Design Porject, klik HIER, #GDP435


Voor deze kaartjes gebruikte ik de stempelset Easter Bunny met bijpassende pons. De tekst komt uit de set 'Throughout the Year', met tekstjes voor gelegenheden / feestdagen het hele jaar door!Met de pons kun je hele leuke effecten creëren! Zo kun je het passepartout gebruiken. En met een haasje in 'Early Espresso' heb je een chocolade-haas!


De eieren komen uit de stansset 'Excellent Eggs'. 


Dit is het YouTube filmpje. 
LET OP!!! Lange uitzending deze week :) Die laatste was ook de bundel waarmee ik moest werken als Artisan opdracht voor februari! Ik zit in groep 4 en eind februari kwamen onze werkstukken online. Echt heel verschillend en dit waren die van mij! Twee kaartjes, ook met het Be Mine DSP:


De leuke, vrolijke voorjaarskleuren heb ik ook gebruikt om de stempelafdrukken in te kleuren. Alle afdrukken en stansjes zijn gebruikt op deze kaarten! 


Een close-up:

 

De 2e kaart is een schudkaart! Ook de kleine haasjes van de stempelset, zijn gebruikt in het schudgedeelte. Zie ook de detailfoto hierboven.


Dat waren ze!!

TER INFORMATIE

De eerstvolgende verzamelbestelling-besteldatum (maandag 11 maart) en bestel-informatie vind je vanaf nu in de sidebar en niet meer bij ieder bericht. 

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de lopende of nieuwe catalogi ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar!

Bedankt voor je bezoekje!! Tot een volgend bericht!

Lieve & CreaTEAve groetjes, 
Yvonne -x-

----------------------------------------------------------------------------

Products from @stampinupofficial 2024 ©️

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen voor informatie!
Meer informatie over bestellen en de bestel/data zie je vanaf nu in de sidebar!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 


Paper Trimmer
[152392]
€ 32,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne