zondag 17 maart 2024

Stamping Sunday Bloghop - CASE the team

 Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!


Hallo!! Welkom op mijn blog!

Het is de 3e zondag van de maand en dat wil zeggen: tijd voor een nieuwe Stamping Sunday Bloghop! Doe je mee met de bloghop? Dan hop je letterlijk over de hele wereld! 

De opdracht van deze maand was voor ons: CASE the team! Wat wil zeggen: een kaartje maken met als inspiratie een kaart van één van de andere DesignTeam leden! Altijd leuk om te doen, maar moeilijk te kiezen!!

Dat werd dus bij mij dit kaartje:


En ik denk dat de maker van het origineel hem wel meteen heeft herkent :) Mijn lieve oud-Artisan collega Vicki Boucher uit Australië! Dit is het origineel:


Vind het zo'n mooi en sprekend kaartje! Ik heb hem eigenlijk nagenoeg letterlijk ge-case-d! Ik de nieuwe Online Only set 'Magnolia Mood' gebruikt en de kleur Moody Mauve. 

Je vindt alle gebruikte artikelen onderaan dit bericht!Dat was mijn bijdrage voor de hop! En nu hoppen naar de andere deelnemers!! Je kunt op de namen in de carrousel hieronder klikken! Veel plezier!


TER INFORMATIE

De eerstvolgende verzamelbestelling-besteldatum (maandag 18 maart) en bestel-informatie vind je vanaf nu in de sidebar en niet meer bij ieder bericht. 

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de lopende of nieuwe catalogi ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar!

Bedankt voor je bezoekje!! Tot een volgend bericht!

Lieve & CreaTEAve groetjes, 
Yvonne -x-

----------------------------------------------------------------------------

Products from @stampinupofficial 2024 ©️

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen voor informatie!
Meer informatie over bestellen en de bestel/data zie je vanaf nu in de sidebar!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne