donderdag 21 september 2023

Challenges Donderdag

 Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!


Het is donderdag, Challenges Donderdag! Tijd om challenge-kaartjes te laten zien!!

De 1e is voor het Global Design Project! Het is deze week al challenge #GDP412! Klik HIER om naar het challenge-blog te gaan. Dit werd mijn (vrolijke verjaardags-) kaartje:


Het is deze week 'Case the Designer'. Je gebruikt dan onderdelen uit de kaart van één van de DesignTeam leden en dat is deze week Wilma:


Ik gebruikte kerst-producten om een verjaardagskaartje te maken! Ziet niemand toch ;)


Het 2e kaartje is een 2-in-1 kaartje geworden voor Colour INKspiration en Stampin through the Catalogue. Beide op Facebook te vinden en STTC ook op Instagram!


Het werden de kleuren van het Colour INKspiration team en de stempelset 'Pick of the Patch' van STTC. Geen standaard kleuren voor pompoenen, maar dat vond ik zelf juist wel heel leuk!


Ik vind de set zo leuk!!


En zie je de vleermuisjes?? Die zijn Glow in the Dark!! Zo leuk!!Je vindt de gebruikte producten onderaan dit bericht! De eerstvolgende verzamelbestelling-besteldatum en bestel-informatie vind je vanaf nu in de sidebar en niet meer bij ieder bericht.
Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de lopende catalogi ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Fijne dag!!! 

Lieve & CreaTEAve groetjes, 
Yvonne -x-

-------------------------------------------------------------------------------------

Products from @stampinupofficial 2023 ©️

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen hieronder!
Meer informatie over bestellen en de bestel/data zie je vanaf nu in de sidebar!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 


De GIFT OF GIVING stempelset en de PICK OF THE PATCH stempelset staan niet in het programma waarmee ik het overzicht maak. 

Paper Snips
[103579]
€ 13,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne