zondag 7 mei 2023

Creation Station Bloghop - Dots and Spots

  Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!

Bloghop begint om 15.00u / Bloghop starts at 15.00h CET


Hallo!! Hey there! Welkom op deze zondag-blogpost! 

Vandaag een bericht met inspiratie voor de nieuwe bloghop van het 'Creation Station' team! Hop je mee met deze wereldwijde bloghop?? Het thema is deze keer 'Dots and Spots´, heel veel stipjes dus :)

Dit is mijn bijdrage geworden: 


Vrijdag had ik eindelijk even tijd gemaakt om een paar kaarten te maken, zo ook deze! Ik had het nieuwe 'Zoo Crew DSP' (designer Series Paper) op tafel liggen voor een andere kaart (klik HIER). Er staan zoveel leuke beestjes op, dat ik besloot ook voor deze kaart het DSP te gebruiken! Maar nu de beestjes op een stepje, scooter en fiets! Leuk zijn ze he?! 

Voor de 'Dots and Spots' heb ik voor het onderste deel een embossingfolder gebruikt. Deze zit in het 3-pack van de Online Only set 'Basics 3D' #161598. De bovenset helft is gemaakt met de 'Dots and Spot die' (stans) #159164. Twee verschillende producten, maar heel leuk om te cobineren! Als laatste heb ik een grote, zwarte cirkel geponst (de nieuwe 2 3/8' pons) om de diertjes op te plakken.

Genoeg Dots and Spots?? ;)En dan nu: hoppen!!! Het zijn zulke getalenteerde collega's, dus je doet zeker veel inspiratie op!!

 


Je begint vandaag vooraan bij Elizabeth Price! Van 'Seeing Inkspots'.  Klik HIER om naar haar blog te gaan
(THIS BLOG IS THE START/THE BEGINNING OF THE HOP).

Om vanuit hier verder te hoppen ga door naar Rachel Traudt, van 'Naptime is Stamptime', klik HIER.
 Klik op de link hierboven of klik op de afbeelding hieronder  (NEXT UP, CLICK ON THE IMAGE ).

 

Je kunt vanuit hier natuurlijk ook een blog terug, je gaat dan naar Kathy Kartak, van 'KKstamp', klik HIER (ONE BLOG BACK).

Veel plezier!!

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Een hele fijne dag!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende MAANDAG 8 mei!
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW & GRATIS! Create with Us Tutorial Bundle!

Vanaf nu ontvang je van mij GRATIS een PDF met heel veel ideeën en werkbeschijvingen als je bij mij een bestelling plaatst van 50 euro of meer! Iedere maand zet het team een bundel/suite centraal en maakt van een project foto's en een werkbeschrijving. Dit wordt gebundeld in een PFD die wij verspreiden onder onze klanten. Je ontvangt de PDF van mij in een e-mail aan het begin van de maand NA DAT je een bestelling hebt gedaan! Je kunt de PDF ook los bestellen, dan kost hij 15 euro.


Heb je in april een bestelling gedaan? Dan heb je de 'Online Only' PDF in een e-mail ontvangen! 

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen voor meer info!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 


Zany Zoo Dies
[161314]
€ 42,00
Dots & Spots Die
[159164]
€ 39,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 32,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

1 opmerking:

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne