vrijdag 5 mei 2023

Challenges in het weekend!

  Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!


Na de vakantie en een hele drukke week, deze week (nieuwe catalogus, bestellingen, alles op orde brengen), eindelijk even tijd gemaakt vandaag om wat kaartjes te maken met nieuwe producten! Zoooo leuk weer om met nieuwe inspiratie en ideeën aan de slag te gaan! 

Ik heb 3 kaartjes om te laten zien! 


Ik begin met deze kaart met het Zoo Crew DSP uit de Zany Zoo suite! Leuk he?! Al zie vrolijke beestjes! Ik maakte een 'Window Giftcard Holder', welke mijn downline Ellen tijdens de laatste teamavond als workshopje voor ons had. Ik heb toen alleen de basis gemaakt en nu dus ook de kaart versierd! 


Ook gebruikte ik de nieuwe Nederlandse set 'Feestballonnen' voor de tekstjes. De bijpassende stansset heeft de leuke ballonnetjes en slingers. Deze set staat nu centraal bij 'Stampin' Through the Catalogue', vandaar dat ik hem in dit bericht heb gezet!


Dit is de achterkant van de kaart, met pocket om een GiftCard in te stoppen of een kaartje met een extra boodschap. 


Hieronder zie je de zijkant van de kaart, je kunt zo heel leuk diepte in het tafereeltje brengen!


Het 2e kaartje is voor het Global Design Project, klik HIER. Dit is het kaartje voor de challenge van deze week, #GDP392.


Het is deze week een 'case-challenge'! Je gebruikt het origineel van de designer om je eigen kaartje te maken, je kiest onderdelen uit dit kaartje. Zie je wat ik gebruikt heb?


Het is vooral de opzet van de kaart. Ik gebruikte hiervoor het nieuwe DSP (Designer Series Paper) 'Fresh as a Daisy'. Ik moest even wennen aan de kleurstelling van dit DSP, maar het is gelukt om er een kaartje mee te maken! Alles wat je ziet is uit het DSO gehaald. Alleen de tekst niet, die is gestempeld.


En dan het laatste kaart. Deze is voor de challenge van Colour INKspiration op Facebook, klik HIER.


Het is altijd een kleuren-challenge, maar ze hebben ook altijd een afbeelding ter inspiratie. Ik gebruikte op dit kaartje beide! 


Ik gebruikte verschillende sets door elkaar om tot het eindresultaat te komen: de Online Only bundel 'Tropical Leaves', de nieuwe Nederlandse set 'Een Rondje Gelukswensen', de set die nog blijft 'Bottled Happiness' en als laatste  de set die ons heeft verlaten 'PlantenPost' (deze heb ik te koop).


Dat waren ze! Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

'n Heel fijn weekend!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende MAANDAG 8 mei!
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW & GRATIS! Create with Us Tutorial Bundle!

Vanaf nu ontvang je van mij GRATIS een PDF met heel veel ideeën en werkbeschijvingen als je bij mij een bestelling plaatst van 50 euro of meer! Iedere maand zet het team een bundel/suite centraal en maakt van een project foto's en een werkbeschrijving. Dit wordt gebundeld in een PFD die wij verspreiden onder onze klanten. Je ontvangt de PDF van mij in een e-mail aan het begin van de maand NA DAT je een bestelling hebt gedaan! Je kunt de PDF ook los bestellen, dan kost hij 15 euro.


Heb je in april een bestelling gedaan? Dan heb je de 'Online Only' PDF in een e-mail ontvangen! 

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen voor meer info!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 

Hieronder een overzichtje van de belangrijkste producten, anders wordt de lijst wel heel lang ;)

 
Paper Trimmer
[152392]
€ 32,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne