zondag 26 maart 2023

Stamping Sunday Bloghop: Life is a Wild Ride

   Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.

Bloghop start om 10uur / Bloghop starts at 10 o'clock! 


Hallo!! Welkom op mijn blog!

Het is de 4e zondag van de maand en dat wil zeggen: tijd voor een nieuwe Stamping Sunday Bloghop! Doe je mee met de bloghop? Dan hop je letterlijk over de hele wereld! 

De opdracht van deze maand was voor ons: Life is a Wild Ride! En dit zijn mijn uitwerkingen geworden:


Voor mij was het meteen al duidelijk dat ik de set ´Legendary Ride´ wilde gaan gebruiken. De set met de motoren erin. Ik had nog wat restjes van het ´Delicate Desert´ DSP (designpapier) liggen en dat werden de basiskleuren voor deze kaarten: Gray Granite en Soft Succulent, met Evening Evergreen. De laatste 2 zijn In Colors 2021-2023, welke ons mogelijk gaan verlaten vanaf komende woensdag. 


En ja, het is weer zover ;) Ik combineerde meerdere sets tot een landschap: Legendary Ride, Mountain Air (bergen/landschap) en de Taco Fiësta (cactussen)!! De cactussen heb ik ingekleurd met Blends en stekels gegeven met een Basic Black marker!

Kijk ook eens in je kast en kijk wat je kunt combineren in één thema, zo leuk om te doen!!


Het 2e kaartje is een klein kaartje, een stuk Basic White cardstock zo groot als de voorkant van een basiskaart (14,8x10,5cm) en dan dubbelgevouwen.

Ik heb de motoren bewust niet pikzwart gestempeld, maar wil je dit wel, dan kun je de afdruk maken met de Stamparatus. Daarmee kun je op precies dezelfde plek meerdere malen stempelen! 


Je vindt alle gebruikte producten onderaan dit bericht! O.a. twee InColor-kleuren 2021-2023. Deze kleuren gaan ons vanaf woensdag verlaten (dan weten we welke kleuren en blijven/terugkomen of ons gaan verlaten). Het zijn Soft Succulent en Evening Evergreen. Van mij mogen ze in het basis-assortiment!! 

Dit zijn alle 5 de InColor kleuren, die ons in principe gaan verlaten:


En dan nu hoppen!!

Ik ben weer heel benieuwd wat de anderen hebben gemaakt! Je kunt op de namen klikken om een kijkje te nemen:


Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Een hele fijne dag!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende maandag 27 maart om 19.00u.
LET OP!!!
Op woensdag 29 maart krijg ik, als demo, de nieuwe catalogus al te zien, Dan weten we wat eruit gaat en wat blijft.. Mocht je bepaalde kleuren of producten nog willen aanvullen/bestellen, doe dit dan met deze bestelling!! Anders is het mogelijk al uitverkocht!!


Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW & GRATIS! Create with Us Tutorial Bundle!

Vanaf nu ontvang je van mij GRATIS een PDF met heel veel ideeën en werkbeschijvingen als je bij mij een bestelling plaatst van 50 euro of meer! Iedere maand zet het team een bundel/suite centraal en maakt van een project foto's en een werkbeschrijving. Dit wordt gebundeld in een PFD die wij verspreiden onder onze klanten. Je ontvangt de PDF van mij in een e-mail aan het begin van de maand NA DAT je een bestelling hebt gedaan! Je kunt de PDF ook los bestellen, dan kost hij 15 euro.Heb je in februari een bestelling gedaan? Dan ontvang je de 'Rain or Shine' PDF in een e-mail! 

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen om te bekijken en eventueel te bestellen.

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 


Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne