woensdag 22 maart 2023

Challenges Woensdag???

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.


Ja, Challenges Woensdag :) Een dagje eerder deze week, maar er komt misschien nog wel een vervolg als ik de tijd kan vinden! 

Dat ik een dagje eerder ben, komt doordat ik GastDesigner mag zijn bij het Colour INKspiration team tijdens de nieuwe challenge die vandaag begint. Dit is een Stampin' Up! kleuren-challenge via Facebook! Je vindt de pagina HIER. Doe je ook gezellig mee??

Dit is mijn kaartje voor de nieuwe challenge:


Het is een hele mooie kleurencombinatie met pasteltinten, ook mooi voor Pasen/Voorjaar!!


Ik maakte er een thee-kaartje van met 'cookies' en 'chocolate'! 


Het is echt weer een mix-kaartje met verschillende sets! Je vindt alle gebruikte producten onderaan dit bericht. 


Ik mocht de laatste challenge ook weer winnen... Bloos...


En dan nog een kaartje voor het Global Design Project!! Challenge #GDP386 alweer! Klik HIER om naar het blog te gaan.


Een kaartje gemaakt met het ´Country Floral Lane´ DSP (designpapier). Ik maakte het gisterenochtend tijdens mijn Facebook LIVE. Klik HIER om naar mijn pagina te gaan, je kunt de LIVE terugkijken! Het is een schets deze keer:

Maar ik maakte meer! Allemaal werkstukken met de laatste restjes uit de KwartaalKit die ik samenstel. En ja, het waren echt restjes! Dus ook strookjes en kleine stukjes waaruit ik rondjes heb geponst.


En bij de challenge van vorige week stond dat kaartje ook in de top.. Heel erg bedankt allemaal!!!! xxx


Dat was het weer!!

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Een hele fijne dag!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende maandag 27 maart om 19.00u.
LET OP!!!
Op woensdag 29 maart krijg ik, als demo, de nieuwe catalogus al te zien, Dan weten we wat eruit gaat en wat blijft.. Mocht je bepaalde kleuren of producten nog willen aanvullen/bestellen, doe dit dan met deze bestelling!! Anders is het mogelijk al uitverkocht!!


Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW & GRATIS! Create with Us Tutorial Bundle!

Vanaf nu ontvang je van mij GRATIS een PDF met heel veel ideeën en werkbeschijvingen als je bij mij een bestelling plaatst van 50 euro of meer! Iedere maand zet het team een bundel/suite centraal en maakt van een project foto's en een werkbeschrijving. Dit wordt gebundeld in een PFD die wij verspreiden onder onze klanten. Je ontvangt de PDF van mij in een e-mail aan het begin van de maand NA DAT je een bestelling hebt gedaan! Je kunt de PDF ook los bestellen, dan kost hij 15 euro.Heb je in februari een bestelling gedaan? Dan ontvang je de 'Rain or Shine' PDF in een e-mail! 

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen om te bekijken en eventueel te bestellen.

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 


NIET in de onderstaande lijst staan de Online Only producten:
Classic Letters alfabet stempels ( & teken)
en het 'Hello Irresistible' DSP (randje onderaan)


Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne