zondag 19 maart 2023

Stamp Impressions Europe - Easter Greetings

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.

Bloghop start om 20.00u / Bloghop starts at 20.00h CET

Zoek je het nieuwste bericht van Dutch Card Lovers van vandaag? Klik HIER.


Hallo!! Het is weer tijd voor een bloghop! En wel van het Stamp Impressions Europe team. Het is de 19e van de maand, dus heeft het 'Stamp Impressions Europe' Team inspiratie voor jou! 

Deze maand is het een thema: Easter Greetings! Oftewel: Pasen! Daarmee hebben de deelnemende dames iets gemaakt en dit is mijn bijdrage: 


Ik maakte 2 kaartjes met dezelfde materialen, maar dan anders :) Ik gebruikte het Host-DSP (designpapier) als basis. Dit DSP kun je uitzoeken als je rewards hebt verdiend bij een bestelling van 200 euro of meer. Het heeft mooie kleuren die passen bij lente/voorjaar/Pasen! 


Met de Easter Bunny bundle en Early Espresso cardstock en inkt, maakte ik chocolade-paashazen! Tenminste, dat moeten ze voorstellen ;) 


Ook de bloemetjes en de (in mijn ogen soort van) paaseieren, knipte ik uit het DSP.


De 2e kaart is een 'window' kaart, een kaart met een raam erin, gemaakt van een stuk window-sheet. 


Een leuke manier een eens een kaartje net even anders te maken! 


En dan nu de bloghop!! We hoppen via de lijst / carousel hieronder! Hop je mee??
Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

'n Fijne avond nog!!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is MORGEN, maandag 20 maart om 19.00u.

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW & GRATIS! Create with Us Tutorial Bundle!

Vanaf nu ontvang je van mij GRATIS een PDF met heel veel ideeën en werkbeschijvingen als je bij mij een bestelling plaatst van 50 euro of meer! Iedere maand zet het team een bundel/suite centraal en maakt van een project foto's en een werkbeschrijving. Dit wordt gebundeld in een PFD die wij verspreiden onder onze klanten. Je ontvangt de PDF van mij in een e-mail aan het begin van de maand NA DAT je een bestelling hebt gedaan! Je kunt de PDF ook los bestellen, dan kost hij 15 euro.Heb je in februari een bestelling gedaan? Dan ontvang je de 'Rain or Shine' PDF in een e-mail! 

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen om te bekijken en eventueel te bestellen.

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 


Window Sheets
[142314]
€ 6,25
Linen Thread
[104199]
€ 6,25
Opal Rounds
[154289]
€ 9,25
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

2 opmerkingen:

  1. Gelukt: ziet er als chocolade uit, om in te bijten! Net echt! Leuk met deze kleurtjes/DSP

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schatje en indd, het is net chocolade! Om op te eten 🥰 liefs Salina

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne