vrijdag 6 januari 2023

Challenges Vrijdag

  Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.


Hallo lieve volger, leuk dat je weer even langskomt!! Dankjewel dat je mijn creatieve uitspattingen volgt! Of als je zomaar even voorbij komt: leuk dat je er bent!! Je kunt mijn pagina eventueel volgen, je vindt de 'volgen' button in de linker sidebar!

Een dagje later dan gebruikelijk, vandaag 'Challenges Vrijdag'! Gisteren ging de nieuwe catalogus Live en de Sale-a-Bration is gestart! SU-per leuk, maar het was even een drukke dag, waardoor ik de tijd niet kon vrijmaken voor dit bericht op donderdag...

Maar hierbij alsnog! Ik heb 2 kaartjes om te laten zien! En dit is de eerste:


Hij is voor de challenge #GDP375 van het Global Design Project, klik HIER. Het is een thema-challenge deze week: Party!! 'Feest dus'!! Ik heb er een verjaardagkaartje van gemaakt en een kaartje voor je verjaardag in de bus, is sowieso een feestje! 


Ik haalde een wat oudere set uit de kast 'Full of Love'. De teksten 'Hello' en 'Congratulations' komen uit 'Inspired Thoughts'. Het DSP is wel nieuw! Ik houd altijd wel van ruitjes, strepen en dots, dus het nieuwe 'Country Gingham DSP' stond hoog op mijn lijstje!

Je vindt alle gebruikte materialen en hoe te bestellen onderaan dit bericht.

De 2e kaart is weer heel anders!


Deze is voor de nieuwe challenge op de speciale Facebook Challenge-pagina van mij en de dames uit mijn team: Het SUper Team! Challenge pagina!! Klik HIER om naar de pagina te gaan.

We zijn aangekomen bij de 50e challenge!! En dat is ook meteen de opdracht deze maand: maak een felicitatie-kaartje voor onze 50e challenge!


Mijn kaartje is meteen een bedankje aan iedereen die de pagina volgt en meedoet met de challenges! Ik gebruikte het Sale-a-Bration DSP (designpapier) 'Favored Flowers' wat je GRATIS uit kunt zoeken bij een bestelling van 60 euro! Ik heb de bloemen uitgeknipt. De teksten komen uit de set 'Love for you' met grote woorden erin. De '50' is gestanst met de nieuwe Alfabet stansset 'A la Mode'. 


Wil je de nieuwe catalogus of Sale-a-Bration inzien? Dat kan vanaf nu ook online!! Je vindt de linkjes altijd in de sidebar links hiernaast!

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Een heel fijn weekend!

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is maandag 9 januari om 19.00u.

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen hieronder!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 

Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

KAART 1:

Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00


      KAART 2:

Stamparatus
[148187]
€ 59,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne