vrijdag 13 januari 2023

Challenges Vrijdag - Een hele rij kaarten!!

   Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.


Hallo!! Welkom op mijn blog! Leuk dat je langskomt!

Ik heb vandaag een heel rij kaartjes te laten zien voor challenges! Ik zal de tekst kort houden :) Ik ben natuurlijk al een dag te laat met deze post. Gisteren heb ik alle nieuwe KwartaalKits verzonden, heel leuk werk, maar er gaat altijd veel tijd in zitten.. 

In de afgelopen week heb ik diverse kaartjes gemaakt voor challenges en ik begin met de 1e voor het Global Design Project #GDP375, klik HIER om naar het blog te gaan. Het is een 'Case the Designer' challenge, wat wil zeggen dat je de voorbeeldkaart van één van de designers als inspiratie gebruikt. Dit is mijn kaart geworden:


Dit is de 'te casen' kaart hieronder. Ik heb de bloemen-achtergrond en opzet van de kaart een beetje hetzelfde gehouden. Ik gebruikte het nieuwe, stoere 'Ready to Ride' DSP (designpapier) uit de voorjaarscatalogus. Gaaf he?


Zo leuk om er een heel eigen versie mee te maken! 

Deze week begon ook een nieuwe challenge op de Facebookpagina van Colour INKspiration. Je vindt de pagina HIER. Dit werd mijn kaartje als GastDesigner, doordat ik de voorlaatste challenge mocht winnen: 


En dit zijn de kleuren:


Ik maakte tijdens mijn Facebook LIVE woensdagochtend een andere versie. Klik HIER om naar de pagina te gaan, daar kun je de LIVE terugkijken! Ze zijn gemaakt met de nieuwe bundel 'Share a Milkshake', meteen één van mijn favorieten uit de nieuwe catalogus! Het werd een 'Brights' versie:


En dit zijn ze nog even bij elkaar:


En dan als laatste nog wortel-kaartjes! Met de Sale-a-Bration set 'Thanks a Bunch'. Deze set stond dinsdag centraal bij 'Stampin Through the Catalogue' en zoek je GRATIS uit bij een bestelling van 60 euro in januari/februari. Je vindt ze op Instagram en Facebook!


Als ik aan wortels denk, denk ik in eerste instantie aan oranje, maar ze zijn er in veel kleuren, vandaar dit kaartje :)

En dat was het!! Ik ga gauw weer verder! Ik wens je een hele fijne dag en alvast een fijn weekend!! Heb je vragen? Dan weet je me te vinden :) 

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende maandag 16 januari om 19.00u.

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen hieronder!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 

Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

In dit overzicht de belangrijkste, nieuwe producten:


2 opmerkingen:

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne