vrijdag 14 augustus 2020

FotoTutorial Get Well Soon watermeloen-kaart

Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.

LET OP!! LANGE POST MET FOTO-TUTORIAL!!


Vandaag heb ik voor jullie de FotoTutorial voor het maken van de Watermeloen-kaart uit de bloghop van het 'Feel Good Stampin' team. Deze bloghop is gisterenavond begonnen en vind je HIER. Je kunt dan nog gewoon hoppen langs alle dames die meedoen! Het thema is: Well wishes en ik maakte 2 kaartjes met de set 'Cute Fruit'. Ik wil je vandaag laten zien hoe je één van die kaarten kunt maken, met watercolor als achtergrond:


Daar gaan we.. Stap voor stap! 

Ik heb een overzicht gemaakt van alle benodigdheden voor deze kaart. Je kunt op de afbeelding of de link hieronder klikken, dan kom je op mijn website terecht, met alle informatie over de gebruikte producten! Je kunt dan eventueel ook meteen bestellen. Alles kan in 1x of per stuk in je eigen winkelmandje geplaatst worden. Maar ook gewoon even neuzen kan ook!!
*KLIK HIER of op de afbeelding hieronder om naar het productoverzicht te gaan*Stap 1: Snijd een dubbele WhisperWhite kaart. Snijd hiervoor een A4 in de lengte middendoor (op 10,5cm) en vouw de kaart in het midden. Zo krijg je een basiskaart van 10,5 x bijna 15cm. Snijd ook een oplegkaartje van 9,5 x 13,8cm. Neem de inkt Melon Mambo en stempel dit af op een clearblock.


Stap 2: Pak een Water Painter met een brede kwast (nieuw in set van 3 bij Stampin' Up!). Een 'gewone' kan ook! Alleen moet je dan wat vaker 'vegen'. Druk in de Water Painter om er wat water uit te knijpen en meng dit met de inkt. Niet te nat en niet te droog, dat is even testen.


Stap 3: Veeg met de Water Painter banen op het oplegvel. In dit geval de bovenste helft van de meloen. Voorzie de Water Painter een paar keer van nieuwe inkt.


Stap 4: Doe dit ook met een smalle baan groen onderaan.


Stap 5: Je kunt met een 'gewone' Water Painter spetters maken. Ik heb met beide kleuren spetters gemaakt. Je doet dan op dezelfde manier inkt met water aan de kwast en je tikt dan op de Water Painter.


Stap 6: Stempel met donkerbruin de hartjes op de bovenste helft van de kaart, als de zaadjes.


Stap 7: Stempel de watermeloenen in 2 stappen, met de twee kleuren inkt.


Stap 8: Kleur met een marker eventueel de zaadjes in en knip de watermeloenen uit.


Stap 9: Stans uit WhisperWhite de letters 'soon'.


Stap 10: Stans eventueel uit één van de watermeloenen een 'hapje' met de ronde schulp-stans.


Stap 11: Stempel op een strookje wit de tekst 'Get Well'. Plak dan alle onderdelen op. Plat met lijm of 3D met dimensionals. Stempel dan nog de tekst 'You're one in a melon' (zo weet je precies de juiste plaats) en werk af met enamel-dotjes.

Klaar is je Meloen-Watercolor-Kaart! Vergeet ook de binnenkant van de kaart niet! :)


Ik hoop dat je er inspiratie uit kunt halen! Ik lees het graag :)
Alvast een heel fijn weekend!!

Lieve groetjes, Yvonne


----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag, 17 augustusWil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling door voor die middag 17.00u via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 

De BonusDays zijn er nog!! Je kunt jouw BonusCoupons nog inwisselen t/m 31 augustus!!MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!

De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail en dan verzorgd ik alles graag voor je.

 Je kunt ook altijd zelf via mijn webshop bestellen! Betaling gaat dan per creditcard of PayPal
Vergeet dan de Hostess-code niet!! Je vindt alle info onder de tabjes bovenaan en in de sidebar.

----------------------------------------------------------------------------------------------

PAPER PUMPKIN
Speciale wereldwijde uitgave!! 
Share Sunshine, ontworpen door Sara Douglas, de CEO van Stampin' Up! 
VERKRIJGBAAR vanaf nu! Op = Op! 
Geef je bestelling nu vast door!


--------------------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT-INFORMATIE

Wil je graag de Jaarcatalogus 2020-2021 online inkijken? Dat kan!
Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne