zondag 19 mei 2024

Stamping Sunday - Something Old Something New

  Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!

Hop starts at 09.00 am CET / Hop begint om 09.00u


Hallo!! Welkom op mijn blog!

Het is de 3e zondag van de maand en dat wil zeggen: tijd voor een nieuwe Stamping Sunday Bloghop! Doe je mee met de bloghop? Dan hop je letterlijk over de hele wereld! 

De opdracht van deze maand was voor ons: Something Old Something New! Kortom: iets ouds en iets nieuws...

Dat kun je op verschillende manieren omzetten in een kaart. Ik koos ervoor om met 2 oudere en 1 nieuwe set een kaart te maken: 


Ik ging aan de slag met een nieuwe set, uit de nieuwe jaarcatalogus: Seaside Wishes. Ik gebruikte daarbij een vrij recente (en nog verkrijgbare) Online Only set 'Drizzling Dropslets' en een set die al langer meegaat, de 'Sea Turtle'. Het touw onderaan is inmiddels retired, dus ook 'oud'. 


Een zee-thema is altijd leuk om mee te werken! Vind ik ;)

De smalle zeesterren deden mij denken aan blauwe zeesterren die ik gezien heb tijdens het snorkelen in het Great Barrier Reef in Australiƫ in 1998 en 2001. Alleen daarom wilde ik die set (je kunt maar een reden hebben hihi).


Ik wilde graag iets met de Sea Turle set doen, die blijf ik mooi vinden en deden me denken aan Mexico een paar weken geleden.. In Xcaret (dieren-) Park hebben we ze gezien en echt hele grote! 

Dit zijn eigen foto's van Mexico:
Deze schildpadden op de onderste foto waren denk ik zeker 1.20-1.30m groot! Zo mooi om te zien!

Dit zijn de sets die ik gebruikt heb, je vindt alle gebruikte materialen onderaan dit bericht!


Dat was mijn bijdrage voor de hop! En nu hoppen naar de andere deelnemers!! Je kunt op de namen in de carrousel hieronder klikken! Veel plezier!

Blog Hop IndexTER INFORMATIE

De eerstvolgende verzamelbestelling-besteldatum (morgen, maandag 20 mei) en bestel-informatie vind je vanaf nu in de sidebar en niet meer bij ieder bericht. 

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders (kijk ook eens onder de tabjes bovenaan deze pagina)? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar!

Lieve & CreaTEAve groetjes, 
Yvonne -x-

----------------------------------------------------------------------------

Products from @stampinupofficial 2024 ©️

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op op de afbeeldingen hieronder!
Meer informatie over bestellen en de bestel/data zie je vanaf nu in de sidebar!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 


Paper Trimmer
[152392]
€ 34,00
Take Your Pick
[144107]
€ 14,75

2 opmerkingen:

  1. Fantastic card Yvonne, love the turtles, especially when it's a Momma turtle and two little ones! I really love that swirl of twine behind the sentiment!! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love your sea themed card, Yvonne. A beautiful layout to connect with your memories of the Great Barrier Reef and Mexico. D x

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne