zaterdag 18 mei 2024

LiftChallenge - Lily Pond Lane

   Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!


Hallo!! Welkom op deze zaterdag!!

Vandaag een kort berichtje, met een kaartje voor de LiftChallenge! Klik HIER om naar het blog te gaan, voor de officiële uitleg van de challenge en natuurlijk de mooie voorbeelden van de dames uit het DesignTeam!

Ik 'moest' een geboortekaartje maken en wilde deze maken met de challenge in mijn achterhoofd! Dat was nog geen makkelijke, maar dit is het kaartje geworden:


Het is de bedoeling dat je een 'hangertje' aan je kaart maakt, dus afbeeldingen die hangen aan een touwtje. Verder moet bovenaan een tekstblok zitten. 

Nou dat is gelukt :) Met het hele schattige DSP 'Lily Pond Lane'! Er is een hele suite van, met stempels, stansen en meer :) Zo leuk!

Voor ik de kaart weg stuurde, heb ik hem iets aangepast... Erg he?! Maar dacht, die eendjes aan touwtjes snapt de ontvangster misschien niet.. Dus werd het kaartje zo verstuurd:TER INFORMATIE

De eerstvolgende verzamelbestelling-besteldatum (komende maandag 20 mei) en bestel-informatie vind je vanaf nu in de sidebar en niet meer bij ieder bericht. 

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders (kijk ook eens onder de tabjes bovenaan deze pagina)? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar!

Een heel fijn weekend!!

Lieve & CreaTEAve groetjes, 
Yvonne -x-

----------------------------------------------------------------------------

Products from @stampinupofficial 2024 ©️


Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op op de afbeeldingen hieronder!
Meer informatie over bestellen en de bestel/data zie je vanaf nu in de sidebar!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 


Linen Thread
[104199]
€ 6,25
Paper Trimmer
[152392]
€ 34,00
Take Your Pick
[144107]
€ 14,75

3 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje Yvonne!
  Groetjes en een fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi en lief dit kaartje met mooie kleurtjes en schattige eendjes! Haha, snap je wel hoor, dat hangertje met eendjes wekt inderdaad misschien verbazing op en zo is het ook heel leuk! Fijn dat je weer meedoet met de Liftchallenge, Yvonne!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat cute, dit babykaartje! Ik heb een zwak voor eendjes en de kleuren zijn prachtig! Hij ziet er zonder touwtjes inderdaad iets logischer uit ha ha maar toch superleuk dat je weer mee deed met onze liftchallenge! Helaas doet blogger een beetje moeilijk momenteel en kan ik alleen anoniem reageren, sorry daarvoor... -- Nicole --

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne