donderdag 30 november 2023

Challenges Donderdag

 Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!


Challenges Donderdag!! En nu gewoon... op donderdag!! Met 3 kaartjes om te laten zien :)

Ik begin met een kaartje voor Colour INKspiration, een challenge op Facebook, klik HIER


Het is altijd een kleuren-challenge, iedere 2-3 weken.. En deze keer zijn het de onderstaande kleuren. Voor mij kerst-kaart-kleuren, dus weer een kerstkaartje van mij! 
 


Ik was gisteren even in een tuincentrum en kocht een nieuw ornamentje voor onze herinneringen-kerstboom. Die kon ik niet laten liggen.. En die gaf meteen inspiratie voor mijn kaart!

Al gebruikte ik de opzet van een herfst-kaartje welke ik eerder maakte..

 

De set 'Joy of Noel' gaat ons helaas verlaten.. Ik wilde hem graag nog een keertje gebruiken, want hij blijft mooi! 

Wat er allemaal uitgaat, uit de najaarscatalogus, vind je HIER. Eventuele kortingen op producten vind je daar ook! Producten die al uitverkocht zijn, staan hier niet meer bij..


Het volgende kaartje was voor de vorige challenge van Colour INKspiration, die had ik hier nog niet geplaatst...


Ik mocht in de top 5 terecht komen met dit kaartje!

Zie je de lijntjes op het rode vlak? Die zijn gemaakt met de trimmer, het rilmesje, voor net dat beetje extra op het kaartje.


En dan het laatste kaartje, deze maakte ik voor de 30 dagen challenge van Martin op Facebook. Je vindt het HIER. Het is de laatste dag vandaag, maar je kunt er veel ideetjes en inspiratie vinden voor kerstkaartjes!


Ik maakte deze voor 2 dagen ineen, een kleurenchallenge en 'Christmas Cookies'. 

Op de achtergrond zie je een embossingfolder (gaat er helaas ook uit), die ik gebruikte met DSP (designpapier) en daarna opgeschuurd heb. 

Je kunt dit terugkijken in een Facebook LIVE van vorige week. Je kunt mijn LIVES altijd terugkijken! O.a. op YouTube, klik HIER om de uitzending met de embossingfolder terug te kijken.


Dat waren de kaartjes!! Ik maak er nog veel meer, die zie je op mijn Facebook-pagina en Instagram (zie sidebar voor linkjes).


Ik ben 10 jaar demo! Wat vliegt de tijd.. Ik heb een actie voor jullie! Wil je er gebruik van maken of heb je vragen? Laat het me weten!


De eerstvolgende verzamelbestelling-besteldatum is komende maandag 4 december 19u en bestel-informatie vind je vanaf nu in de sidebar en niet meer bij ieder bericht. 

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de lopende of nieuwe catalogi ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Bedankt voor je bezoekje!! Fijne dag!!! 

Lieve & CreaTEAve groetjes, 
Yvonne -x-

-------------------------------------------------------------------------------------

Products from @stampinupofficial 2023 ©️

Wil je meer informatie over gebruikte producten?
Meer informatie over bestellen en de bestel/data zie je vanaf nu in de sidebar!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne