zondag 15 oktober 2023

Stamping Sunday - Celebrating Good Times

   Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!

Bloghop start om 10uur / Bloghop starts at 10 o'clock! 


Hallo!! Welkom op mijn blog!

Het is de 3e zondag van de maand en dat wil zeggen: tijd voor een nieuwe Stamping Sunday Bloghop! Doe je mee met de bloghop? Dan hop je letterlijk over de hele wereld! 

En nu hoor ik je denken: Dat was toch de 4e zondag van de maand? Ja, dat klopt! Er waren 2 teams die hopten, op de 2e en op de 4e zondag van de maand en deze twee groepen zijn samen gegaan en hoppen nu op de 3e zondag van de maand! We gaan dus gewoon verder, maar nu gezellig met z'n allen! 

De opdracht van deze maand was voor ons: Celebrating Good Times! Een kerstkaart! En dit is mijn uitwerking geworden:

Het is al half oktober, dus nog zo'n 2 maandjes voor de kerstkaarten de deur uit moeten zijn :) Ik moet er nog heel wat maken, dus iedere kerstkaart is er weer eentje! Ben jij al begonnen??

Ik gebruikte 2 soorten DSP door elkaar op mijn kaartje. De 1e is het Online Only DSP 'Traditions of St. Nick. Daar zit o.a. de kerstman in, maar ook de kerstsokken en het eten/drinken en de damast-achtergrond. 

Het 2e is het 'Joy of Christmas' DSP uit de najaarscatalogus. Daarin zitten het ruitje, de houtnerf en de bloemen/blaadjes. Ze kunnen prima samen toch??

Ik gebruikte de deur uit de Nederlandse stempelset 'Warm Welkom' om een tafereeltje te kunnen maken. Ik stempelde de deur op een stukje houtnerf-DSP en knipte hem uit.

De tekst komt uit 'Brightest Glow', welke uit de najaarscatalogus van vorig jaar is mee gegaan naar de lopende jaarcatalogus! 


En dan nu: Hoppen!! Vanaf nu hoppen we via een carrousel! Klik op de namen van de deelnemers: Veel plezier!!!

Blog Hop Index


De eerstvolgende verzamelbestelling-besteldatum (MORGEN,  maandag 16 oktober 19u) en bestel-informatie vind je vanaf nu in de sidebar en niet meer bij ieder bericht.

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de lopende catalogi ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Fijne zondag!!! 

Lieve & CreaTEAve groetjes, 
Yvonne -x-

-------------------------------------------------------------------------------------

Products from @stampinupofficial 2023 ©️

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen hieronder!
Meer informatie over bestellen en de bestel/data zie je vanaf nu in de sidebar!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 

Linen Thread
[104199]
€ 6,25
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

1 opmerking:

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne