vrijdag 6 oktober 2023

Challenges net-niet-meer-Donderdag

 Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!

 

Hee hallo!! Leuk dat je langskomt! Ik begin even met zeggen dat ik het heel erg waardeer dat je (af en toe) even komt kijken op mijn blog :) Dankjewel!! Helaas heb ik heel weinig tijd om zelf even rustig rond te kijken in blogland.. Ik zou het graag willen, maar het komt er gewoon niet van :( Sorry!!!

Maar ik blijf gewoon lekker posten hier! Om jullie hopelijk zo van ideetjes te voorzien! Met vandaag 2 kaartjes voor challenges. Normaal gesproken is het Challenges Donderdag, maar onze jongste had gisteren een studiedag, dus zijn we een paar uurtjes samen op pad geweest! 

De 1e kaart is voor de challenge van mij en de dames uit mijn team; Het SU-per Team! Challenge Pagina op Facebook, klik HIER. Dit werd mijn voorbeeld-kaartje: 


De challenge is: Maak een MANNEN-KAART in deze herfst-kleuren! 


Ik combineerde verschillende sets: WaterColor World, He's all That (auto's en Happy Birthday) en Fun on wheels (onderste tekst).



De 2e kaart is voor het Global Design Project, klik HIER. Ik gebruikte de set 'Stalende Kerst' of 'Merry and Bright' in het Engels, die ook centraal staat bij Stampin' Trought the Catalogue, klik HIER


Bij het Global Design Project #GDP414 is het een schets-challenge die je gebruikt deze week. Die heb ik letterlijk genomen :)

Door het gat het ik takjes gestoken die gemaakt zijn met de stansset 'Christmas Pinecone'. Met witte stipjes gemaakt met Craft inkt en het More Dazzle papier, wordt het een feestelijke kerstkaart! 

Dat waren de kaartjes!

De eerstvolgende verzamelbestelling-besteldatum (komende maandag 9 oktober 19u) en bestel-informatie vind je vanaf nu in de sidebar en niet meer bij ieder bericht.

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de lopende catalogi ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Fijne vrijdag!!! 

Lieve & CreaTEAve groetjes, 
Yvonne -x-

-------------------------------------------------------------------------------------

Products from @stampinupofficial 2023 ©️

Wil je meer informatie over gebruikte producten? 
Meer informatie over bestellen en de bestel/data zie je vanaf nu in de sidebar!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne