dinsdag 3 oktober 2023

Vakantie herinneringen

  Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!


Hallo!! Leuk dat je even voorbij komt!

Je herkent dat vast wel.. Dat je nieuwe producten hebt besteld, ze komen binnen en je weet al wat je ermee wilt gaan doen :) Dat dat ik met de nieuwe bundel 'Above it all'! 

Maar dan geen kaarten, maar scrap-layouts! Twee verschillende en eentje heb ik gisteren/vanochtend zitten maken. Zo leuk om weer te scrappen.. Ik kom er gewoonweg niet veel meer aan toe, maar het blijft zo leuk om te doen!!


Nog even terug in gedachten, naar de zomervakantie in Oostenrijk! waar we diverse keren met de gondel of stoeltjeslift de bergen in zijn gegaan.. En dat was de reden dat ik deze bundel graag wilde hebben!

De gondel, de bergen, de bomen en de tekst zitten er allemaal in! Alleen de titel en jaartal zijn gemaakt met losse alfabet-letters uit de set 'Alphabest'.


En ja, we zitten in de gondel, hihi:


Zou zo nog weer even terug willen.. Al is het hier alweer aftellen naar de Herfstvakantie over anderhalve week.. wat gaat het snel he!?

 Je vindt alle product-info onderaan dit bericht!

De eerstvolgende verzamelbestelling-besteldatum (komende maandag 9 oktober 19u) en bestel-informatie vind je vanaf nu in de sidebar en niet meer bij ieder bericht.

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de lopende catalogi ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Fijne dag nog!!! 

Lieve & CreaTEAve groetjes, 
Yvonne -x-

-------------------------------------------------------------------------------------

Products from @stampinupofficial 2023 ©️

Wil je meer informatie over gebruikte producten? 
Meer informatie over bestellen en de bestel/data zie je vanaf nu in de sidebar!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 


1 opmerking:

  1. Wow....wat gaaf gedaan Yvonne....super leuke foto's!
    Wat zijn je jongens al groot zeg!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne