zondag 3 september 2023

Creation Station Bloghop - Monochromatic

 Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!

Bloghop begint om 15.00u / Bloghop starts at 15.00h CET


Heb je het 1e blogbericht van vandaag gemist? Het is de nieuwe challenge van Dutch Card Lovers, klik HIER.

Vandaag een 2e bericht met inspiratie, deze is voor de nieuwe bloghop van het 'Creation Station' team! Hop je mee met deze wereldwijde bloghop??

 Deze keer zijn we aan de slag gegaan met het thema 'Monochromatic Blending'. Dat wil zeggen, een kaart met verschillende tinten van één kleur. En dit is mijn kaartje geworden:


Ik heb de kleur 'Berry Burst' gebruikt. Één kleur inkt en een Blending Brush, met de nieuwe masks 'Abundent Beauty' of 'Decoratiesjablonen met prachtpatronen'. 

Zowel de achtergrond als de bloemen/bladeren zijn met de masks gemaakt! Door harder of zachter de drukken met je brush of meer/minder inkt te gebruiken, krijg je met dezelfde inkt, verschillende tinten!


Dit zijn de nieuwe producten. De teksten komen uit de 'Throughout the Year' stempelset. Één stempelafdruk van de tekst, waarvan ik de beide regels los van elkaar heb gesneden.Klaar om te hoppen??? Dat kan hier en op Instagram! Volg je mij al? Klik HIERHet zijn zulke getalenteerde collega's, dus je doet zeker veel inspiratie op!!Je begint vandaag vooraan bij Mikaela Titheridge! Van 'The Crafty Oinktpen'.  Klik HIER om naar haar blog te gaan
(THIS BLOG IS THE START/THE BEGINNING OF THE HOP).

Om vanuit hier verder te hoppen ga door naar Denita Wright-Smee, klik HIER
Klik op de link hierboven of klik op de afbeelding hieronder  (NEXT UP, CLICK ON THE IMAGE or the 'HIER' above).

 

Je kunt vanuit hier natuurlijk ook een blog terug, je gaat dan naar Barb Pfeffer, van 'Just B Stamping', klik HIER, bij haar begint vandaag ook de hop (ONE BLOG BACK and start of the hop).

Veel hop-plezier!!


Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe najaarscatalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

De najaarscatalogus is inmiddels verzonden naar al mijn klanten die in de afgelopen tijd iets hebben besteld! Bestel je binnenkort iets bij mij? Dan stuur ik hem ook mee of je kunt hem ook apart aanvragen!!

Fijne dag!!! 

Lieve & CreaTEAve groetjes, 
Yvonne -x-

-------------------------------------------------------------------------------------

MEXICO ACTIE

Ik wil proberen de Incentive Trip dit jaar te halen! Iedere bestelling draagt daaraan bij! Maar ik heb ook een speciale kit samengesteld!!

Een kit met basismaterialen van €57,75 voor €50,00 (excl. verzenden).
Bestel hem in augustus of september!! Levering vanaf begin september!
thecreativeteacup@gmail.com

Zie voor mijn hele verhaal het bericht hier op mijn blog, van 8 augustus.


Onder alle bestellers verloot ik een set met 2 stempels!
Één in Mexico-thema en de Coffee-set zie ik als thee ;)--------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is DONDERdag 6 september!
Deze dag gaat de nieuwe najaarscatalogus in!

Voor die tijd kan ik in overleg al eerder een bestelling doen!

Denk aan de vouchers van de BonusDagen! Lever ze in, uiterlijk op donderdag 31 augustus!


Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor DINSdag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Products from @stampinupofficial ©️ 2023

Wil je meer informatie over gebruikte producten?
Vanaf 6 september kan ik de nieuwe producten hier weer linken!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne