zondag 3 september 2023

Dutch Card Lovers

  Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!

Vanmiddag vanaf 15u een 2e blogbericht: de Creation Station hop! 


Vandaag begint weer een nieuwe uitdaging op het Dutch Card Lovers blog! Rosalien bedacht dit keer de challenge en het werd: Gebruik EmbossingPaste op je kaart! Dat was al even geleden, maar de pot stond nog in de kast, dus die kwam weer een tevoorschijn! 

Benieuwd wat de andere DesignTeam leden hebben gemaakt? Klik HIER om naar het ChallengeBlog te gaan. 

Dit werd mijn voorbeeldkaartje, iemand zin in pizza???


Ik vond deze set meteen helemaal leuk! En dit werd de gelegenheid om hem uit de kast te trekken. Ik gebruikte voor de challenge de paste op de achtergrond, met een masks, zodat het lijkt of de pizzabakker in de keuken staat, met een tegelwand op de achtergrond.

Alle afdrukken zitten in de stempelset ' Supremely Awesome' en zijn ingekleurd met Blends. Ook de teksten komen uit de set. Zie onderaan dit bericht voor alle info. 


Ik kleurde de pizza's met Blends en bewerkte ze zo, dat het lijkt of er kaas overheen gesmolten is :) Ik leg je in een filmpje uit hoe ik dat gedaan heb! 


De reden dat ik deze set zo graag zelf wilde is, dat we in de meivakantie naar Rome zijn geweest.. en ook in de grote vakantie hebben we 'een pizza-herinnering' hihi.. In Wenen hebben we de grootste pizza's ooit gegeten! En ze waren toch lekker!


Het filmpje met uitleg over de kaas-pizza:


Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe najaarscatalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

De najaarscatalogus is inmiddels verzonden naar al mijn klanten die in de afgelopen tijd iets hebben besteld! Bestel je binnenkort iets bij mij? Dan stuur ik hem ook mee of je kunt hem ook apart aanvragen!!

Kom je vanmiddag ook nog even langs? Fijne dag!!! 

Lieve & CreaTEAve groetjes, 
Yvonne -x-

-------------------------------------------------------------------------------------

MEXICO ACTIE

Ik wil proberen de Incentive Trip dit jaar te halen! Iedere bestelling draagt daaraan bij!
Maar ik heb ook een speciale kit samengesteld!! TE BESTELLEN T/M 30 SEPTEMBER!

Een kit met basismaterialen van €57,75 voor €50,00 (excl. verzenden).
Bestel hem in augustus of september!! Levering vanaf begin september!
thecreativeteacup@gmail.com

Onder alle bestellers verloot ik een set met 2 stempels!
Één in Mexico-thema en de Coffee-set zie ik als thee ;)

Zie voor mijn hele verhaal het bericht hier op mijn blog, van 8 augustus.--------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is DONDERdag 6 september!
Deze dag gaat de nieuwe najaarscatalogus in!

Voor die tijd kan ik in overleg al eerder een bestelling doen!


Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor DINSdag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Products from @stampinupofficial 2023 - copyright

Wil je meer informatie over gebruikte producten?

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 


Embossing Paste
[141979]
€ 9,75
Palette Knives
[142808]
€ 6,25
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

1 opmerking:

  1. Heel erg leuk idee van de tegeltjes want, een erg gaaf kaartje! Jeeeetje, wat een wagenwielen van pizza's! Het lijkt Amerikaans formaat :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne