zaterdag 22 juli 2023

Challenges Zaterdag - Zomer en Winter!

    Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!


Welkom in het weekend!! Of misschien wel in je vakantie! Heb je vakantie of krijg je vakantie: Geniet ervan, je hebt het verdiend!! 

Vandaag een verlaat challenges-bericht. Afgelopen week liep het hier allemaal wat anders dan anders. Mijn man Rob is vorige week vrijdag vertrokken op motorreis met 2 vrienden/collega's en hij komt vandaag weer thuis!! Dus ik was alleen met de jongens de 1e vakantieweek. 'Niets meer moeten' wat de jongens betreft was wel heel fijn en ik heb werk tussendoor gedaan. 

Ik ben bezig met kaartjes in opdracht, maar ik heb ook nog 2 challenge-kaartjes gemaakt en die wil ik vandaag graag laten zien! Een echte tegenstelling, want het werd een zomer-kaartje en een winter-/kerst-kaartje. 


Het eerste (zomer-) kaartje is voor de challenge  #GD403 van het Global Design Project, klik HIER.
Het is een hele duidelijke :) Streepjes!!! Ik gebruikte de 'Rays of Light' set voor streepjes op de achtergrond en verdeelde de achtergrond in 3 banen, nog meer strepen! 


Ik wilde er een echt zomers kaartje van maken, dus gebruikte ik ook de set 'Share a Milkshake', waar ook ijsjes in zitten! Ook de tekst 'celebrate!' komt daaruit en in de stansset zit een stans om een hoorntje te stansen, met embossing, net echt! Ik voegde zelf de tekst 'Summer' toe. 


Een kers op het ijsje maakte de kaart af :)

De 2e kaart is voor Colour INKspiration op Facebook, klik HIER! En dat werd een winterse kaart:

Dit is de nog lopende kleuren-challenge:


Ik gebruikte de nieuwe Online Only producten 'One Horse Open Sleigh', met DSP (designpapier), een bundel (stempels en stansen) en sneeuw-embellishments. 


Je vindt de producten NIET in een catalogus, maar Online Only, klik HIER. Bestellen kan gewoon op de bekende manieren! Vanaf begin augustus ga je langzaamaan meerdere najaar-producten zien, want dan kunnen demo's pre-orderen uit de nieuwe najaarscatalogus!Onderaan dit bericht vind je alle gebruikte producten!
Wist je dat de BonusDays nog de hele maand lopen? Je ontvangt bij iedere 60 euro een voucher ter waarde van 6 euro! Die kun je inwisselen in augustus. Je spaart dus jouw eigen korting bij elkaar!!

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Het zal in de schoolvakantie hier sowieso wat rustiger zijn, maar ik houd jullie zoveel mogelijk op de hoogte van alles!

Fijn weekend!!! 

Lieve & CreaTEAve groetjes, 
Yvonne -x-

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende MAANDAG, 24 juli!

Ook voor de Bonusdagen en de nieuwe Online Only producten! Zie onderaan dit bericht!

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------


---------------------------------------------------------------------------------------

Products from @stampinupofficial ©️ 2023

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 

Paper Snips
[103579]
€ 13,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne