donderdag 27 juli 2023

Challenges Donderdag - Abraham

 Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!


Wat een weertje he?! Mocht je vakantie hebben, hoop ik dat het meevalt met de regen en dat je toch leuke dingen kunt doen! Of misschien heb je knutsel-spullen mee en ben je lekker bezig.. Maak er wat van!! 

Ik heb vandaag een kaartje voor een challenge: het Global Design Project, klik HIER. Het kaartje is voor een vriend die vandaag 50 wordt, Abraham! Gefeliciteerd!!!


Het is een 'Case the Designer' challenge deze week. Je gebruikt dus het voorbeeld van één van de DesignTeam-leden ter inspiratie! 

Ik gebruikte de cirkel op de achtergrond en de drie bomen werden 3 verschillende biertjes! Het label heb ik onderaan geplakt in plaats van 'hangend'. 


Ik blijf de 'Brewed for You' bundel heel leuk vinden voor mannen-kaarten! Je vindt de gebruikte materialen onderaan dit bericht!



Nog een paar dagen!!
Wist je dat de BonusDays nog de hele maand lopen? Je ontvangt bij iedere 60 euro een voucher ter waarde van 6 euro! Die kun je inwisselen in augustus. Je spaart dus jouw eigen korting bij elkaar!!


KITS actie in Augustus!!
Met kortingen tot 30%!! Te vinden op stampinup.nl/sets vanaf 1 augustus en op is op!! Bestellen kan vanaf 1 t/m 31 augustus op de bekende manieren.

Ik maakte deze week alternatieve kaarten met de 'Blossom Wishes' kit. Je kunt de kaarten maken als de voorbeelden, maar ook zelf 'mixen en matchen':


Op 1 augustus komt ook een nieuwe kit uit, we weten nog niet welke, maar die doet ook meteen mee met de actie!

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Het zal in de schoolvakantie hier wat rustiger zijn, maar ik houd jullie zoveel mogelijk op de hoogte van alles!

Fijne dag!!! 

Lieve & CreaTEAve groetjes, 
Yvonne -x-

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende MAANDAG, 31 juli!

Laatste voor de Bonusdagen!!

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Products from @stampinupofficial ©️ 2023

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 

Ter info: ClearBlocks zijn ook los te bestellen!!


Paper Snips
[103579]
€ 13,50

2 opmerkingen:

  1. Je laat weer prachtige kaarten zien Yvonne!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie mannenkaart voor een 50ste verjaardag. Ook je andere twee kaarten zijn mooi geworden.

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne