vrijdag 19 mei 2023

Stamp Impressions Europe bloghop - For the Man

 Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!


Bloghop start om 20.00u / Bloghop starts at 20.00h CET

Hallo!! Het is weer tijd voor een bloghop! En wel van het Stamp Impressions Europe team. Het is de 19e van de maand, dus heeft het 'Stamp Impressions Europe' Team inspiratie voor jou! 

Deze maand is het een thema: For the Man! Oftewel: een kaartje voor een man!! Met dit thema hebben de deelnemende dames iets gemaakt en dit is mijn bijdrage: 


Ik maakte een kaartje met de bundel 'Brewed for You', met verschillende biertjes! Een Guinness (die lust ik zelf graag hihi), een rode 'ale' (Engels) en een 'gewone' bierpul. 

Het is een collage geworden met de grote letters van het 'A la Mode' alfabet. 

De biertjes heb ik geprobeerd 'wat echter' te maken door ze een glanzend laagje te geven met de Fine Tip Glue pen. De kleuren lopen daardoor wel een klein beetje uit, maar dat vond ik niet zo erg, het heeft ook wel weer iets, al is het niet meer zo strak :) Je ziet alle gebruikte producten onderaan dit bericht. 


Ook de 'hopjes' of 'hopbellen' heb ik bewerkt met de glue, waardoor je kleurverschil krijgt in het cardstock en ze ook gaan glanzen. 


En dan nu de bloghop!! We hoppen via de lijst / carrousel hieronder! Hop je mee??

Blog Hop Index


Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 


Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende MAANDAG 22 mei!
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW & GRATIS! Create with Us Tutorial Bundle!

Vanaf nu ontvang je van mij GRATIS een PDF met heel veel ideeën en werkbeschijvingen als je bij mij een bestelling plaatst van 50 euro of meer! Iedere maand zet het team een bundel/suite centraal en maakt van een project foto's en een werkbeschrijving. Dit wordt gebundeld in een PFD die wij verspreiden onder onze klanten. Je ontvangt de PDF van mij in een e-mail aan het begin van de maand NA DAT je een bestelling hebt gedaan! Je kunt de PDF ook los bestellen, dan kost hij 15 euro.


Heb je in april een bestelling gedaan? Dan heb je de 'Online Only' PDF in een e-mail ontvangen! 

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen voor meer info!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 

Brewed Dies
[159092]
€ 30,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 32,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

3 opmerkingen:

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne