woensdag 17 mei 2023

Challenges Woensdag

  Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!


Hallo!! Welkom op mijn blog!

SU-per leuk dat je even langskomt :) Ik heb vandaag al het Challenges-bericht voor je! Normaal op donderdag, maar omdat er zowel vrijdagavond als zondagmiddag bloghops gepland staan, wilde ik de berichten wat beter verdelen. Vandaar!

Ik heb kaartjes gemaakt voor de nieuwe challenge van het Global Design Project #GDP394, klik HIER.


Het is een schets-challenge deze week en ja, daar kan ik niet veel meer aan toe voegen! Ik heb de schets eigenlijk gewoon letterlijk genomen. 

Ik maakte de 1e kaart tijdens mijn Facebook LIVE van deze ochtend. Deze kun je terugkijken, klik HIER. Ik werk met de KwartaalKitjes die ik zelf samenstel en daarin zit inmiddels retired DSP (designpapier). Vandaag was de 'By the Bay' kit aan de beurt! 


Ik heb 2 kleuren uit de kit gekozen, welke inmiddels ook retired zijn: Sahara Sand en Mint Macaron. 


De kaarten zijn exact hetzelfde, alleen in een andere kleur, met net even andere cirkels DSP, in de desbetreffende kleur. Dit is Sahara Sand (pakket nog verkrijgbaar, zie bovenaan onder het tabje met retired producten):


En Mint Macaron, een kleurtje wat ik wel ga missen:


Dat was het voor vandaag! 

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Een heel fijn lang weekend of hopelijk ook fijne vrije dagen!

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende MAANDAG 15 mei!
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW & GRATIS! Create with Us Tutorial Bundle!

Vanaf nu ontvang je van mij GRATIS een PDF met heel veel ideeën en werkbeschijvingen als je bij mij een bestelling plaatst van 50 euro of meer! Iedere maand zet het team een bundel/suite centraal en maakt van een project foto's en een werkbeschrijving. Dit wordt gebundeld in een PFD die wij verspreiden onder onze klanten. Je ontvangt de PDF van mij in een e-mail aan het begin van de maand NA DAT je een bestelling hebt gedaan! Je kunt de PDF ook los bestellen, dan kost hij 15 euro.


Heb je in april een bestelling gedaan? Dan heb je de 'Online Only' PDF in een e-mail ontvangen! 

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen voor meer info!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 

Producten die nog te krijgen zijn:

Linen Thread
[104199]
€ 6,25
Paper Trimmer
[152392]
€ 32,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne