donderdag 2 maart 2023

Challenges Donderdag

Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes. 


Hallo!! Welkom op mijn blog! Leuk dat je er bent :)

Ik heb drie kaartje om te laten zien vandaag! Kijk je mee?

De eerste twee kaartjes heb ik gemaakt voor de nieuwe challenge vam mijn team. Ik heb samen met de dames uit mijn team een challenge-pagina op Facebook! Klik HIER om naar de pagina te gaan. Word volger en doe gezellig mee!!

Gisteren is de nieuwe challenge begonnen en het is een kleuren-challenge. Dit is mijn voorbeeldkaartje:


Dit zijn de kleuren:


Je haalt inspiratie echt overal vandaan! Ik, als echte theedrinker hihi, trek vaak leuke theeverpakkingen uit de schappen om te proberen en onderstaande verpakking gaf me de inspiratie voor de kaart! Ook doordat er bijna dezelfde kleuren inzitten :)


Het was echt een SU-per leuke kaart om te maken.

Met het nieuwe 'Online Only' DSP heb ik nog een kaartje gemaakt. Dit nieuwe DSP (op is op) heeft ook de kleuren van de challenge, maar dan in pastel-versie. 


Je ziet er ook 2 kleuren in die terugkomen in het assortiment! Op 29 maart weten we welke kleuren er blijven en vervangen worden door nieuwe/terugkerende kleuren. Lost Lagoon en Pretty Peacock zijn al bekend! En daar ben ik heeeeeel blij mee!

Kijk voor alle Online Only (tijdelijke producten die NIET in een catalogus staan) HIER!
Zo staan er ook 2 maten CIRKELPONSEN in en hele leuke neushoorns!En dan nog een kaartje voor het  Global Design Project, klik HIER, challenge #GDP383.


Het is een thema-challenge:


Ik maakte het kaartje tijdens mijn Facebook LIVE gisterenochtend! Je kunt de LIVE terugkijken op mijn Facebook-pagina, klik HIER, of op mijn YouTube kanaal, klik HIER.Dat was het weer voor vandaag!! 
Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

'n Fijne dag!!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende maandag 6 maart om 19.00u.
I.V.M. DE NIEUWE ONLINE ONLY PRODUCTEN!!

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW & GRATIS! Create with Us Tutorial Bundle!

Vanaf nu ontvang je van mij GRATIS een PDF met heel veel ideeën en werkbeschijvingen als je bij mij een bestelling plaatst van 50 euro of meer! Iedere maand zet het team een bundel/suite centraal en maakt van een project foto's en een werkbeschrijving. Dit wordt gebundeld in een PFD die wij verspreiden onder onze klanten. Je ontvangt de PDF van mij in een e-mail aan het begin van de maand NA DAT je een bestelling hebt gedaan! Je kunt de PDF ook los bestellen, dan kost hij 15 euro.
Heb je in februari een bestelling gedaan? Dan ontvang je de 'Rain or Shine' PDF in een e-mail! 

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? 

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

1 opmerking:

  1. Oooh wat een gave creaties Yvonne, dank voor de inspiratie (vooral de vrolijke kopjes dus er komt wellicht een na-apertje aan 😉)
    XxIrene

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne