zondag 5 maart 2023

Creation Station Bloghop - Ink Blending

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.

Bloghop begint om 15.00u / Bloghop starts at 15.00h CET


Hallo!! Hey there! Welkom op deze zondag-blogpost! 

Vandaag een bericht met inspiratie voor de nieuwe bloghop van het 'Creation Station' team! Hop je mee met deze wereldwijde bloghop?? Het thema is deze keer 'Ink Blending´! 

Dit zijn mijn bijdragen geworden, het werden er 2: 


Ik heb twee voorjaars-kaartjes gemaakt! Lente komt eraan! Al krijgen we deze dagen ook nog wat winterse buien. Ik wilde ook graag de tulpen- en narcissen nog een keertje gebruiken, voor ze er misschien uit gaan :) Echt lente!! Beide kaarten hebben dezelfde opzet.


Ik heb de achtergrond gemaakt met 'Ink Blending'. Garden Green en Balmy Blue inkten gemengd met Blending Brushes! Daarna met de spritzer nog wat waterspetters erop gespritzt en die vlekjes drogen lichter op. De bladeren zijn gestempeld op Basic White en daarna verder groen gekleurd met de brush en inkt. 

De geëmbosste delen van de bloemen zelf heb ik ook aangezet met inkt en een brush. 


De teksten komen uit de Sale-a-Bration set 'Thanks a Bunch' (met worteltjes). En de dotjes zijn gemaakt met Pearlized Enamel effects. De randjes DSP komen bij de tulpen-kaart uit het DSP 'Country Floral Lane' en bij de narcissen uit 'Regency Park DSP'. 

Je ziet alle producten helemaal onderaan dit bericht! 


Vrolijk toch??


En dan nu: hoppen!!! Het zijn zulke getalenteerde collega's, dus je doet zeker veel inspiratie op!!

 

Je begint vandaag vooraan bij Elizabeth Price, van SeeingInkspots! Klik HIER om naar haar blog te gaan

(THIS BLOG IS THE START/THE BEGINNING OF THE HOP).

Vanuit hier (mijn blog) hop je door naar Barb Pfeffer, van JustBstamping! Klik HIER of klik op de afbeelding hierboven (NEXT UP, CLICK ON THE IMAGE ).

 

Je kunt vanuit hier natuurlijk ook een blog terug, je gaat dan naar Rachel Traudt van Napetime is Stamptime, klik HIER (ONE BLOG BACK).

Veel plezier!!

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

'n Fijne dag!!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende maandag 6 maart om 19.00u.
I.V.M. DE NIEUWE ONLINE ONLY PRODUCTEN!!

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW & GRATIS! Create with Us Tutorial Bundle!

Vanaf nu ontvang je van mij GRATIS een PDF met heel veel ideeën en werkbeschijvingen als je bij mij een bestelling plaatst van 50 euro of meer! Iedere maand zet het team een bundel/suite centraal en maakt van een project foto's en een werkbeschrijving. Dit wordt gebundeld in een PFD die wij verspreiden onder onze klanten. Je ontvangt de PDF van mij in een e-mail aan het begin van de maand NA DAT je een bestelling hebt gedaan! Je kunt de PDF ook los bestellen, dan kost hij 15 euro.Heb je in februari een bestelling gedaan? Dan ontvang je de 'Rain or Shine' PDF in een e-mail! 

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen om te bekijken en eventueel te bestellen.

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

Tulips Dies
[157677]
€ 43,00
Daffodil Dies
[157794]
€ 46,00
Blending Brushes
[153611]
€ 15,25
Linen Thread
[104199]
€ 6,25
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

1 opmerking:

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne