donderdag 9 maart 2023

Challenges Donderdag - een hele rij!

  Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.


Een post met 3 kaarten voor verschillende challenges! Heel verschillend, maar allemaal even leuk om te maken!! Het is even wat rustiger, doordat we hier thuis met een ziekenboeg zitten.. Allemaal geveld door de buikgriep. Langzaamaan knappen we weer op! Dus tussendoor probeer ik wat te doen en te maken :)

De 1e kaart is voor het Global Design Project, klik HIER om naar de pagina te gaan.


Het is een 'case-the-designer' challenge, challenge #GDP384. Je gebruikt dan het voorbeeld van een DesignTeam-lis als inspiratie. Ik gebruikte de schets en de pastel-kleurtjes, maar ook de zwarte/witte tekst. Dit is het origineel:


Ik spiegelde de opzet, omdat dat met het hondje beter uitkwam. Ik gebruikte Memories and More kaartjes uit de serie 'Enjoy the Adventure'. Maar ook één van de nieuwe 'Online Only' embossingfolders. Je vindt deze NIET in een catalogus, maar alleen online, klik HIER om te zien wat de op-dit-moment-nog-verkrijgbare-producten zijn!


Je ziet de gebruikte producten ook onderaan dit lange bericht!

De 2e kaart om te laten zien is een kaartje voor de Colour INKspiration challenge van de afgelopen weken. Deze is inmiddels al afgelopen en er is gisteren een challenge nieuwe begonnen.


Met mijn lente-kaartje mocht ik mezelf winnaar van de challenge noemen, echt heel leuk!! 

 

Ik gebruikte de leuke Nederlandse sets 'Tuinfluiters' en voor de grote bloemen 'Geluksbrengertjes' (met de lieveheersbeestjes). Ik wilde de Nederlandse sets nog even in het zonnetje zetten, voor ze er misschien weer uit gaan einde van deze maand..


En de laatste kaart is mijn bijdrage voor 'Stampin' Fancy Friday'. 


De opdracht van deze maand is; een verjaardagskaart! Het DesignTeam bestaat uit allemaal oud-Artisan DesignTeam-leden. Het motto: Eens een Artisan, altijd een Artisan. Een hele eer om in deze rij te mogen staan!


Mijn kaartje is een kaart voor een kind/man met de sets 'Watercolor World' en 'On the Ocean'. Het kaartje staat sinds gisteren op de facebook- en Instagram-pagina's van Stampin' Fancy Friday.


Dat was de rij! Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

'n Fijne dag!!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende maandag, 13 maart om 19.00u.

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW & GRATIS! Create with Us Tutorial Bundle!

Vanaf nu ontvang je van mij GRATIS een PDF met heel veel ideeën en werkbeschijvingen als je bij mij een bestelling plaatst van 50 euro of meer! Iedere maand zet het team een bundel/suite centraal en maakt van een project foto's en een werkbeschrijving. Dit wordt gebundeld in een PFD die wij verspreiden onder onze klanten. Je ontvangt de PDF van mij in een e-mail aan het begin van de maand NA DAT je een bestelling hebt gedaan! Je kunt de PDF ook los bestellen, dan kost hij 15 euro.Heb je in februari een bestelling gedaan? Dan ontvang je de 'Rain or Shine' PDF in een e-mail! 

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen om te bekijken en eventueel te bestellen.

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com


Om de lijst niet te lang te maken :) Hierbij de belangrijkste producten:

Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

1 opmerking:

  1. Bij de eerste dacht ik, mooi in deze lieve kleurtjes en dat lieve hondje. Bij de tweede werd ik direct vrolijk, ik hou van de kleurtjes. En nummer 3 is dan weer heel tof met de verkreukelde kaart. Leuke post. Succes met het verzorgen van de zoeken of ben jij ook geveld? Groetjes Sarah

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne