zondag 25 september 2022

Stamping Sunday - Change of Seasons

  Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes. 

Bloghop start om 10uur / Bloghop starts at 10 o'clock! 


Hallo!! Het is de 4e zondag van de maand en dat wil zeggen: tijd voor een nieuwe Stamping Sunday Bloghop! Doe je mee met de bloghop? Dan hop je letterlijk over de hele wereld! 

De opdracht van deze maand was voor ons: Change of Seasons!! Oftewel: maak kaarten met als thema ´de verandering van het seizoen´. Hier is het net herfst, dus ik maakte 2 herfst-kaartjes. Maar er zijn ook collega's DownUnder, waar het nu lente wordt!


Herfst is absoluut mijn favoriete seizoen.. De kleuren, de geuren, het dikke-trui-aan-weer, heerlijk!! De kleuren van buiten verwerk ik heel graag op kaarten.. En dat het liefste 'mix-kaarten' die voor mij mijn herfst-gevoel uitstralen! En die heb ik gemaakt voor deze hop :) 


Ik heb één oude set gebruikt, die niet meer te krijgen is: Coffee Café. Dat heeft met 'Starbucks' te maken en herfst.. Snap je 'm? Dus de (voor mij) thee-beker komt daaruit. De andere producten zijn allemaal nog gewoon te bestellen! Je vindt ze onderaan dit bericht, want het is een hele lijst! 

Ook de baby-doekjes techniek heb ik weer 'uit de kast gehaald'.. Dat doe ik bijna iedere herfst! Ik heb er al eens eerder een YouTube video over gemaakt. Je kunt hem hier terugkijken (older YouTube post with the baby-wipe technique):


Mijn twee kaartjes deze keer zijn beide vierkante kaarten. De grote heirboven is 14x14cm en de kleine hieronder is 10,5x10,5cm:


En dan nu hoppen!!

Ik ben weer heel benieuwd wat de anderen hebben gemaakt! Je kunt op de namen klikken om een kijkje te nemen:Je vindt alle gebruikte materialen onderaan dit bericht. Heb je ergens vragen over? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! De eerstvolgende verzamelbestelling is morgenavond (maandag) om 19.00u.

Fijne zondag!! Tot gauw!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is MORGEN, maandag 26 september, om 19.00u.
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de foto's hieronder!
 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). Voor betaling betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

Coffee Café Photopolymer Bundle
Coffee Café Photopolymer Bundle
[145331]
€ 54,75
Sunflowers Dies
[152704]
€ 40,00
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne