donderdag 17 februari 2022

Challenges Donderdag

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes. If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.


Hallo!! Leuk dat je langskomt op deze Challenges Donderdag! 

Vandaag een kort berichtje, maar ik wilde jullie wel een kaartje laten zien, gemaakt voor de challenge van het Global Design Project! Klik HIER. Het is deze week een schets #GDP330 waar je een kaartje mee moet maken en dit is mijn kaartje geworden:


Ik vond het een hele lastige, maar daardoor ook wel een uitdaging! 


Ik gebruikte de Nederlandse bundel 'Geluksbrengertjes', met o.a. het lieveheersbeestje en de bloemen erin.. Het DSP is een pak DSP wat je kunt uitzoeken als host en vind je achterin de dikke jaarcatalogus.

En zie jij ook wat ik hoognodig een keertje moet doen?? Ja juist, de Melon Mambo inkt bijvullen hihi.. Op het kaartje in het echt zie je het nog niet zo goed, maar op de foto des te meer..

Afgelopen week mocht ik 2 challenges winnen, de Liftchallenge (dankjulliewel dames!!) en ik stond in de top 3 van het Global Design Project, woehoe! Ookal doe ik het daar niet voor, het is wel heel erg leuk natuurlijk :) Bedankt allemaal!!


Ik ga er gauw weer vandoor! Ik moet nog wat projecten voor het Artisan DesignTeam voor komende maand afmaken.. Tot gauw! Fijne dag!!

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

--------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling doe ik MAANDAG 21 februari om 20.00u
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.30u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel en dan verzorg ik alles graag voor je!

-------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? 
 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne