donderdag 16 december 2021

Feel Good Stampin' Bloghop: De herinnering blijft!

Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes. If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.

Bloghop begint om 19.30u / Bloghop starts at 19.30h



Hallo! Welkom op mijn blog! Leuk dat je (weer) even voorbij komt! 
Het 'Feel Good Stampin' bloghop-team komt weer in actie. We hopen je met deze bloghop een 'Feel Good'-gevoel te kunnen geven. Vandaag is het thema: De herinneringen blijven!! 
Hoe je verder kunt hoppen, lees je onderaan dit bericht! 

Dit is tevens de laatste keer dat ik mee hop met de dames van dit team... Jammer genoeg moet je soms keuzes maken en tegen jezelf zeggen 'ik kan niet alles blijven doen... Omdat ik komend jaar in het Artisan Design Team mag zitten (daar ben ik al druk mee bezig!) en nog bij diverse andere teams zit, heb ik de knoop doorgehakt dat ik een aantal dingen even een jaartje op een laag pitje te zetten..

Maar nu eerst nog deze post!


Ik heb gekozen om jullie een aantal pagina's te laten zien uit mijn December Daily! Daar ben ik nu heel druk mee bezig, iedere dag weer en het is zoooo leuk om te doen! 

Ik heb voor een groepje dames een workshop-pakket mogen verzorgen (het 3 jaar alweer) en we maken allemaal onze eigen December Daily. Via What's App inspireren we elkaar door de pagina's te laten zien! De voorkant van het album is ook versierd! 


Het pakket bestaat uit het album, hoesjes, een Memories and More cardpack van de serie Gingerbread and Peppermint, net als een half pak DSP van dezelfde serie, plus lint, stras en extra's! 

Hieronder een aantal van mijn pagina's! De eerste is van een corona-proof dagje kerst-shoppen in Oberhausen (eerste echte dagje uit met vriendinnen in 2 jaar!):


Ook de plattegrond zit erin verwerkt:


Sinterklaas mag natuurlijk ook niet ontbreken:


Het zetten van de kerstboom:


En Max Verstappen die kampioen is geworden:


Op de rest van de pagina's staan  diverse foto's die ik liever niet online zet.. Vandaar dat er dit keer ook geen YouTube filmpje bij zit.. Mocht je zelf ook een December Daily maken of iets met Memories and More (Project Life), dan hoop ik dat deze pagina's wat inspiratie kunnen geven!!!

Ik wil de dames van de hop en in het bijzonder Danielle Bennenk (organisator en oprichtster van de hop) bedanken voor de leuke hops! Ik mag na mijn Artisan jaar weer aansluiten, dus wie weet kom ik weer terug ;) Bedankt allemaal!!!

En dan nu: hoppen!!

 Je kunt op de namen van de dames hieronder klikken om naar de verschillende blogs te gaan. Veel plezier!!!



Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne
--------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag 20 december! 
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel en dan verzorg ik alles graag voor je!

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net. Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com.

NIEUWE PRODUCTEN KAN IK HIER PLAATSEN VANAF 4 JANUARI. 

VOOR VEEL KERST-PRODUCTEN GELDT NU: OP IS OP!!


3 opmerkingen:

  1. Leuk om op deze manier verslag te doen van december. Leuke herinneringen om later nog eens op terug te kijken. Ziet er super uit! Creatieve groet, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk idee om een December Daily bij te houden! Veel inspiratie op je geplaatste pagina's. Hartstikke leuk. Dank je wel voor het delen en het meedoen aan deze hop. Groetjes, Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Thanks for sharing the blog so well and I hope you have something new for me to study.

    Online casino games

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne