zondag 19 december 2021

Stamp Impressions Europe - New Year Gift Ideas

Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes. If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.

Bloghop begint om 20.00u / Bloghop starts at 20.00h


Hallo!! Het is weer tijd voor een bloghop! En wel van het Stamp Impressions Europe team. Het is de 19e van de maand, dus heeft het 'Stamp Impressions Europe' Team inspiratie voor jou! Deze maand is het thema: New Year Gift Ideas! Oftewel: iets om te geven met Nieuwjaar of in het nieuwe jaar! En dit is mijn bijdrage:


Het is gemaakt met iets ouds en iets nieuws! Dat wil zeggen, retired (staat nog in de koopjes-hoek) en producten die nog te bestellen zijn. 


Het doosje is kant-en-klaar en makkelijk in elkaar te zetten: Scalloped kraft Treat Boxes #155481. De tag met sterretjes en het draad komen uit de kit: Tag-Buffet Project Kit (klik HIER om het product te bekijken). 


De tekst is met gouden embossingpoeder en een heat-tool bewerkt. De Nederlandse set 'Fantastische Feestdagen' blijft in het assortiment! Daar zitten ook ook de teksten voor Nieuwjaar in! Ook die op de rietjes zitten:


Het doosje kan als cadeautje gegeven worden, maar natuurlijk kun je ook alles op tafel zetten met Oud & Nieuw als decoratie!! En dan nu: hoppen!!!


Ik ben benieuwd wat de andere dames gemaakt hebben.


TERUG / PREVIOUS
Wil je een blog terug, dan kom je op de pagina van Judith Gryspeerdt, klik HIER of op de bovenstaande afbeelding 'Previous' (ONE BLOG BACK). 

VERDER /NEXT
Als je een blog verder wilt vanuit hier, hop je naar Salina van den Nieuwenhuizen, klik HIER of klik op de afbeelding 'Next' (ONE BLOG FURTHER)! 

Veel hop-plezier!

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen of iets anders? Laat het me weten!!

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

--------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag 20 december! 
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel en dan verzorg ik alles graag voor je!

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net. Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com.

NIEUWE PRODUCTEN KAN IK HIER PLAATSEN VANAF 4 JANUARI. 
VOOR VEEL KERST-PRODUCTEN GELDT NU: OP IS OP!!

Wonderful Gems
[153536]
€ 9,75
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50

3 opmerkingen:

 1. leuk kadoosje en toffe rietjes! weer leuke ideetjes!
  dankjewel voor je mooie kerstkaart! Hangt hier aan de kaartendraad te pronken!
  groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amazing. I love the paper
  All the best for christmas and the new year.
  Have a great time
  xo Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love your creations ! They're so full of light ! Have a happy new year !

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne