zondag 7 november 2021

Creation Station Bloghop - Specialty Papers

Please use the 'Translate' button on the top left to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.

 Bloghop begint om 15.00u / Bloghop starts at 15.00h CET


Hallo!! Hey there! Welkom op deze zondag-blogpost! Vandaag een bericht met inspiratie voor de nieuwe bloghop van het 'Creation Station' team! Hop je mee met deze wereldwijde bloghop?? Het thema is deze keer 'Specialty Paper'! Kortom: iets maken met één van de Specialty Papers van Stampin' Up! Dit zijn de pakken DSP van 18 euro, met mooie folie-opdruk erop. Dit is mijn bijdrage:


Ik maakte met de nieuwe 'Hof van Eden' collectie en dus ook het 'Ever Eden' Specialty DSP een giftbox met grote bloem erop (Cotton Paper uit de collectie) en een mini-flip-album!


Het doosje is kant-en-klaar te krijgen (zie benodigdheden onderaan deze post). Ik heb hem gevuld met kaartjes die ik al had gemaakt (zie oudere posts) en versierde het doosje met DSP, een gestempelde tekst uit de stempelset 'Hof van Eden' (met hele mooie Nederlandse teksten) en ik heb een papieren bloem gemaakt met het Cotton Paper. Heel leuk om te doen!! Ook de gems zijn uit de collectie.


Ook maakte ik een mini-album en ere wie ere toekomst, het ontwerp (de basis) is van mijn teamgenootje/downline Maaike van Geffen (ArieJo). Zij heeft dit albumpje een keer samen met het team gemaakt tijdens een online team-meeting. Met de werkbeschrijving kon ik hem nog een keertje zelf maken.


Het DSP is voor mijn doen eigenlijk heel druk om ook nog eens met de andere materialen erbij te gebruiken.. Maar het is wel echt heel mooi en nu het nog verkrijgbaar is, wilde ik jullie er nog wat voorbeelden mee laten zien! Dit is de binnenkant:


Er moeten nog foto's in, maar ik wist zo gauw niet welke, dus dat komt later nog! Voor het DSP, Cotton Paper en de gems geldt: op is op!! En tot uiterlijk 3 januari. Daarna gaan de stempelset en de stansen mee naar de voorjaarscatalogus. 


Tijdens het workshopje van Maaike maakte ik het albumpje hieronder! Ook met een Specialty Paper: het Expressions in Ink Specialty DSP. Deze staat in de jaarcatalogus en is dus nog tot mei/juni verkrijgbaar. 


En dan nu: hoppen!!!


Je begint vandaag vooraan bij Elisabeth Price van het blog 'Seeing Inksports', klik HIER (THIS BLOG IS THE START/THE BEGINNING OF THE HOP).

Vanuit hier hop je naar mijn lieve collega Sara Levin! Klik HIER of klik op de afbeelding hierboven (NEXT UP, CLICK ON THE IMAGE ).

 

Wil je een blog terug? Dan ga je naar Jeanna Bohanon, klik 
HIER (ONE BLOG BACK).

Veel hop-plezier en een hele fijne zondag!!
Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen of iets anders? Laat het me weten!!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne


--------------------------------------------------------------------------------------
START MET SU-PER KORTING!!!
Instap-actie van 4 t/m 30 november


--------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag, 8 november!
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel en dan verzorg ik alles graag voor je!

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net. Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com. 

Eden Dies
[157831]
€ 42,00
Garden Gems
[159277]
€ 8,50
Kraft Gift Boxes
[156569]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne