dinsdag 19 oktober 2021

Stamp Impressions Europe bloghop - Herfst/Halloween

  Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.

Bloghop begint om 20.00u / Bloghop starts at 20.00h

Alle informatie over de 24-uurs StampSale van morgen zie je in het bericht van eerder vandaag!!

Hallo!! Het is weer tijd voor een bloghop! En wel van het Stamp Impressions Europe team. Het is de 19e van de maand, dus heeft het 'Stamp Impressions Europe' Team inspiratie voor jou! Deze maand is het thema: Herfst en/of Halloween! En dit is mijn bijdrage geworden, herfst-kaartjes:

Het zijn 2 nagenoeg dezelfde kaartjes, maar dan één staand en één liggend. Alleen de achtergrond, die ik heb gemaakt met een mask en inkt, is iets anders, door het gebruik van een andere mask! 


De letters 'herfst' zijn gestanst en daarna met een stempel en inkt van een patroontje voorzien! Helemaal onderaan dit bericht zie je alle benodigdheden. De stempel die ik gebruikte komt uit een host-set, welke je kunt verdienen!


Zo maakte ik de letters: 


De takken en uil komen uit het Ephemera Pack, oftewel een verpakking met allemaal die-cuts. Ik heb de kleuren aangehouden van die die-cuts: Cinnamon Cider en Rich Razzleberry.


De 'groetjes' stempel komt uit de Nederlandse Stampin' Up! set 'Pluk de Dag'. Vandaag heb ik tussen de bedrijven door nog een paar Halloween-kaartjes gemaakt. Er zijn een aantal vriendinnen die Halloween ook leuk vinden en dus sturen we elkaar kaartjes! Ik kwam er nog een paar tekort, dus mooi een paar kaartjes om te laten zien met deze hop. Ik vind alleen het 'Cute Halloween' leuk, verder heb ik er niets mee. Dus het Cute Halloween DSP is voor mij gemaakt :) 


Ik maakte van papier een strik op de kaarten en gebruikte alleen maar DSP. Alleen de tekst is gestempeld. 


Ik kocht een doos Halloween-snoep via 'Shop America', even het Amerika-gevoel terug halen! Dat moet ik nog verdelen..

 

En dan nu: hoppen!!! 


Ik ben benieuwd wat de andere dames gemaakt hebben.
Je begint bij Yolanda Pasterkamp, klik HIER. Dan begin je echt vooraan de bloghop (START OF THE HOP)!


Wil je een blog terug, dan kom je op de pagina van Martina Duchkowitsch, klik HIER of op de bovenstaande afbeelding 'Previous' (ONE BLOG BACK). 
Als je een blog verder wilt vanuit hier, hop je naar Salina van den Nieuwenhuizen, klik HIER of klik op de afbeelding 'Next' (ONE BLOG FURTHER)! 

Veel hop-plezier!

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen of iets anders? Laat het me weten!!

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

---------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag, 25 oktober!
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel en dan verzorg ik alles graag voor je!

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net. Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com. 

Klik op de afbeeldingen om naar de informatie-pagina te gaan of meteen te bestellen!
Benodigheden Herfst-Kaarten:

Blending Brushes
[153611]
€ 14,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

5 opmerkingen:

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne