zondag 3 oktober 2021

Creation Station bloghop - It's the Season for....

 Please use the 'Translate' button on the top left to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.

 Bloghop begint om 15.00u / Bloghop starts at 15.00h CET


Hallo!! Hey there! Welkom op deze zondag-blogpost! Vandaag een bericht met inspiratie voor de nieuwe bloghop van het 'Creation Station' team! Hop je mee met deze wereldwijde bloghop?? Het thema is deze keer 'It's the Season for....'! Kortom: een kaartje maken in het seizoen dat het in het werelddeel waar je woont, is! Dit is mijn bijdrage:


Nouja, dat is duidelijk: Herfst!!! En vandaag helemaal... Het regent hier pijpenstelen en de bladeren beginnen te kleuren en te vallen! 
Ik blijf de combinatie van de 'Nuts about Squirrels' set en het 'Blackberry Beauty DSP' zo mooi vinden, dus gebruikte is dat nog een keer samen. En ja, eekhoorntjes vind ik zooo leuk.. 


Ik gebruikte ook diecuts uit de 'Blackberry Beauty Ephemera Pack'. Je vindt alle gebruikte materialen onderaan dit bericht. 


Zoals je ziet, zitten er goud-accenten in het DSP en in de diecuts. Het grappige is, ik ben eigenlijk helemaal niet van het goud en van het paars en het zit er beide in hihi, maar ik vind deze combinatie toch wel heel erg mooi! Ik maakte er ook een bijpassende envelop bij:

En dan nu: hoppen!!!


Je begint vandaag vooraan bij mij! Ik ben de 1e in de rij (MY BLOG IS THE START/THE BEGINNING OF THE HOP).

Vanuit hier hop je naar mijn collega Kathy Brown Kartak! Klik HIER of klik op de afbeelding hierboven (NEXT UP, CLICK ON THE IMAGE ).


Wil je een blog terug? Dan ga je naar Julie Beltramo, klik 
HIER (ONE BLOG BACK, the end of the hop).

Veel hop-plezier en een hele fijne zondag!!
Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen of iets anders? Laat het me weten!!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

---------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is MORGEN, maandag 4 oktober!
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel en dan verzorg ik alles graag voor je!

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net. Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com. 

Je kunt ook op de onderstaande afbeeldingen klikken! 

Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

2 opmerkingen:

  1. Oh, I love your card--you just made those cute squirrels' personalities shine!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wonderful card. I love the colours and all the detail. Those cute Squirrels really are adorable x

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne