zondag 19 september 2021

Stamp Impressions Europe bloghop - Color Combo

  Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.

Bloghop begint om 20.00u / Bloghop starts at 20.00h


Hallo!! Het is weer tijd voor een bloghop! En wel van het Stamp Impressions Europe team. Het is de 19e van de maand, dus heeft het 'Stamp Impressions Europe' Team inspiratie voor jou! Deze maand is het thema: Color Combo! Een kleuren-combinatie en dit is mijn bijdrage geworden:

Dit zijn de kleuren:


Ik heb het Sale-a-Bration DSP 'Beautifully Penned' gekozen om mee te werken, welke je t/m 30 september GRATIS krijgt bij een bestelling van 60 euro of een veelvoud ervan nog kunt uitzoeken! Ik had er pas een paar stukjes van gebruikt, dus hoogste tijd om er een uitgebreidere kaart mee te maken. 


Ik heb alleen de tekst toegevoegd, uit de set 'Best Year', maar verder is alles DSP! Omdat het dunner papier is dan cardstock, is het wat lastiger om netjes binnen de lijntjes te kleuren met Blends, het vloeit meer uit.. Maar dat mag de pret niet drukken :) Je kunt het DSP op verschillende manieren kleuren! Zo is het achtergrondvel  gekleurd met inkt en een Blending Brush, want al het DSP is zwart-wit!


Er zitten 12 vel in, van 3 verschillende vellen, ieder 4 stuks, dubbelzijdig bedrukt, 6 patronen.


Ik vind de kleuren wel heel mooi bij elkaar, echt al een beetje herfstig! Mijn favoriete seizoen komt eraan!!


En dan nu: hoppen!!! Ik ben benieuwd wat de andere dames gemaakt hebben.
Je begint bij Yolanda Pasterkamp, klik HIER. Dan begin je echt vooraan de bloghop (START OF THE HOP)!


Wil je een blog terug, dan kom je op de pagina van Martina Duchkowitsch, klik HIER of op de bovenstaande afbeelding 'Previous' (ONE BLOG BACK). 
Als je een blog verder wilt vanuit hier, hop je naar Salina van den Nieuwenhuizen, klik HIER of klik op de afbeelding 'Next' (ONE BLOG FURTHER)! 

Veel hop-plezier!

Ken jij de adhesives van Stampin' Up!? Of weet je misschien niet precies wat je het beste bestellen kunt? Ik heb een YouTube-filmpje gemaakt over de verschillende lijmsoorten. Klik op de afbeelding hieronder!


Mocht je wellicht nog vragen hebben over producten, een bestelling willen plaatsen of zelf demo worden in mijn 'Het SU-per Team!?? Laat het me weten! Ik help je graag! 

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

---------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag, 20 september!

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel en dan verzorg ik alles graag voor je!

KLIK OP ONDERSTAANDE AFBEELDINGEN (gebruikte materialen in dit bericht) voor meer informatie over het desbetreffende product. Je komt dan op mijn Stampin' Up! website. Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal: yvonnespikmans.stampinup.net) . Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com. 

Blending Brushes
[153611]
€ 14,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

6 opmerkingen:

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne