donderdag 19 augustus 2021

Stamp Impressions Bloghop Sale-a-Bration

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.

Bloghop begint om 20.00u / Bloghop starts at 20.00h


Hallo!! Het is weer tijd voor een bloghop! En wel van het Stamp Impressions Europe team. Het is de 19e van de maand, dus heeft het 'Stamp Impressions Europe' Team inspiratie voor jou! Deze maand is het thema: Sale-a- Bration!! We zetten de producten van Stampin' Up! in de spotlight, die je t/m 30 september GRATIS krijgt bij een bestelling van 60 euro of een veelvoud ervan! Iedereen gebruikt andere producten, dus eigenlijk alles komt voorbij in de hop! Ik heb het Penguin Playmates DSP gekozen. Dit is mijn bijdrage geworden:


Hieronder een afbeelding van het DSP (Designer Series Paper), met veel afbeeldingen die je kunt uitknippen! En op de achterkant mooie, algemenere patroontjes, op 12x12' of 30,5x30,5cm, 12 vel, van ieder 2:


Er zijn vellen met grotere afbeeldingen, maar ook met kleintjes en die laatste hebt ik op deze kaart verwerkt! Het is een slimline kaart van 21x 10cm. 


Het is even wat werk, al dat 'fuzzy-cutting' (uitknippen), maar het geeft een heel leuk resultaat!!


De tekst onderaan de kaart komt ut de nieuwe Nederlandse set 'Fantastische Feestdagen'. Kijk voor die set en alle andere producten die ik gebruikt heb even onderaan dit bericht. 

Om de twee lange lange teksten precies naast elkaar te leggen, heb ik ze op een plexiglas liniaal geplakt en zo afgedrukt. Op de stempel-tool, de 'Stamparatus' paste ze net niet goed naast elkaar..

En dan meteen nog wat extra inspiratie, maar dan van de dames uit mijn team! Ik had al mijn 1e lijns downlines een envelop gestuurd met een pakketje materialen, o.a. het Penguin Playmates DSP. En de opdracht was; Maak er wat van! Ze mochten zelf weten wat! En daar kwamen veel verschillende kaarten uit! Ik deel ze hier ook nog een keertje, misschien kun je er nog inspiratie uit halen! De meeste dames maakte 1 kaartje en een paar dames meer dan 1!!


En dan nu: Hoppen! Hop je mee??


Je begint bij Yolanda Pasterkamp, klik HIER. Dan begin je echt vooraan de bloghop!


Wil je een blog terug, dan kom je op de pagina van Martina Duchkowitsch, klik HIER of op de bovenstaande afbeelding 'Previous'. 
Als je een blog verder wilt vanuit hier, hop je naar Salina van den Nieuwenhuizen, klik HIER of klik op de afbeelding 'Next'! 

Veel plezier!!
Mocht je wellicht nog vragen hebben over producten, een bestelling plaatsen of zelf demo worden in mijn 'Het SU-per Team!?? Laat het me weten! Ik help je graag! 

Lieve & Creatieve groetjes, Yvonne

---------------------------------------------------------------------------------------
BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag!
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 17.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (link in de sidebar) en dan verzorg ik alles graag voor je!

------------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT-INFORMATIE

Wil je graag de Jaarcatalogus 2021-2022 online inkijken? 
Dat kan! Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje.  
Vanaf 3 augustus vind je daar ook de link naar de najaarscatalogus en 2e Sale-a-Bration!

Voor de informatie over de gebruikte producten: Bekijk alle informatie op mijn Stampin' Up! website. Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen  (betaling met creditcard of PayPal). Klik op de afbeeldingen hieronder!! Of ga naar: yvonnespikmans.stampinup.net

Pastel Pearls
[154571]
€ 7,75
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

5 opmerkingen:

 1. Mooie en vrolijke slimline kerstkaart. Leuke plaatjes en mooie tekststempel. Lijkt wel met de hand geschreven.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een super mooie kerstkaart is dit Yvonne...wat leuk dat die diertjes uit het designpapier heb geknipt
  en tjee wat heeft je designteam goed hun best gedaan ...het zijn allemaal schitterende kaartjes geworden
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a wonderful use of the Sale-a-bration papers. Such a pretty fun scene. I must have a go.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne