donderdag 3 juni 2021

Challenges Donderdag

  Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.


Hallo!! Eindelijk weer een nieuw bericht! Een week later dan de vorige.. Het was een druk weekje! Ik heb het KaartenBuffet @Home helemaal in elkaar gezet: kaarten en pakketjes gemaakt, verzonden filmpjes opgenomen en alles doorgestuurd naar de deelneemster. Het is weer gelukt: ze kunnen aan de slag! Ben heel benieuwd wat ze ervan vinden! De kaarten zien jullie later ook nog hier.

Vandaag heb ik 2 kaartjes gemaakt voor 2 challenges en die wil ik jullie graag laten zien!


Dit 1e kaartje is voor de Facebook-challenge 'Colour INKspiration', klik HIER
Dit zijn de drie kleuren:

Mijn kaartje is gemaakt met de set 'Biggest Wish' voor de woorden en de leuke set 'Count on me' waar het vosje in zit. De lay-out is zelf verzonnen. Je vindt alle producten onderaan dit bericht.


Ik maakte nog een 2e kaartje, met precies dezelfde sets!


Dit kaartje is voor het 'Global Design Project'. Daar wordt een kaartje met de schets als inspiratie gevraagd. Ik heb de grote teksten als banen op de kaart gebruikt.


En de schattige pinguïn! Leuk is hij he?? Hij zit in dezelfde set als het vosje. De confetti komt uit de set 'Nature's Beauty'. 


Ik wil als laatste graag nog een tip me jullie delen! Deze heb ik overgenomen van een collega. Ik heb in de nieuwe photopolymer set aan de linkerkant een stuk Basic White cardstock geschoven, met daarop de teksten gestempeld. Zo kun je precies zien wat er staan, want dat is zonder soms wat lastiger. 



Sets en uitverkoop


Vanaf nu zijn de Stampin' Up! sets/kits te bestellen. Je vindt ze online op de speciale pagina! Voor de kits geldt op is op! Dus heb je een favoriet, wacht niet met bestellen, anders is hij er mogelijk niet meer!
Klik HIER.

En de uitverkoop van de voorjaarscatalogus januari-juni is gestart! Klik HIER om naar de pagina te gaan waar je kunt zien wat er nog te krijgen is en tegen welke prijs! Er zijn kortingen oplopend tot 50%!! Er is al e.e.a. uitverkocht. Voor alles geldt op is op!

Dat was het voor vandaag! Ik ben er in ieder geval zondag weer met een bloghop :) 
Tot dan!!

Lieve & Creatieve groetjes, Yvonne

---------------------------------------------------------------------------------------
BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag 7 juni.
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 17.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (link in de sidebar) en dan verzorg ik alles graag voor je!

------------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT-INFORMATIE

Wil je graag de Jaarcatalogus 2021-2022 of MiniCatalogus voorjaar 2021 online inkijken? 
Dat kan! Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje. 
Kijk voor lopende acties in de sidebar!!

Voor de informatie over de gebruikte producten: Klik op de onderstaande afbeeldingen en bekijk alle informatie op mijn Stampin' Up! website. Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen  (betaling met creditcard of PayPal). 

Opal Rounds
[154289]
€ 9,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

3 opmerkingen:

  1. Ik zag je leuke tekstkaart net al op Insta. Bij Knutsels&kadootjes loopt de challenge repeat stamping, daar past deze kaart perfect bij ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt 2 mooie kaarten voor beide challenges gemaakt. Vooral de eerste vind ik erg leuk met die kleurige teksten.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 2 leuke kaartjes weer Yvonne!
    groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne