donderdag 1 april 2021

Challenges Donderdag

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.


Daar ben ik alweer.. 3 op een rij! Vorige week veel voorbereiding en deze week kan ik al veel laten zien! Het is vandaag Challenges Donderdag en ik heb 2 kaartjes voor jullie! En dat is geen grapje ;)

De eerste is voor de nieuwe challenge van mij en de dames uit mijn Stampin' Up! team (Het SU-per Team!) op Facebook. Klik HIER om naar de pagina te gaan, wordt volger en doe gezellig met ons mee!! 


 
De challenge van deze maand is: Maak een RONDE kaart! Dus niet een rechthoek of vierkant met ronde vormen erop, maar echt een ronde vorm. Hoe groot/klein of hoe je hem opwerkt, is helemaal aan jou! Ik maakte een ronde 'Easel-kaart', een kaartje wat kan staan, met als thema 'zee'.


Ik heb sets gebruikt die meegaan naar de nieuwe jaarcatalogus: Friends are like Seashells uit de voorjaarscatalogus en Sailing Home uit de jaarcatalogus.


De inspiratie voor de kleuren heb ik gehaald uit een tijdschrift!! Die combi vond ik zo mooi en heb ik omgezet naar Stampin' Up! kleuren. Zo zie je maar: inspiratie is overal!!


En dan heb ik nog een tweede kaart, ook met zachte kleurtjes, voor het Global Design Project #GDP285 (klik HIER). Ik zit nog in het enthousiasme van dot-coloring en heb met de kleuren van deze week een kaartje gemaakt met de kleur-techniek. 


Dit zijn de kleuren:

Helaas heeft Sahara Sand geen eigen Blends, dus gebruikte ik Crumb Cake licht en donker, maar die laatste is misschien wel te donker... Nouja, ik doe gewoon gezellig mee :) het is een mooie combi! Alle producten op dit kaartje blijven!!


Nu is het 2 dagen stil hier hihi.. Zondagmiddag ben ik er weer met een bloghop! 
Alvast fijne Paasdagen, maak er wat van en tot gauw!!

Lieve & Creatieve groetjes, Yvonne

-----------------------------------------------------------------------------------------
BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag 5 april. 
OOK VOOR DE PRODUCTEN VAN DE RETIRED-LIJST! OP = OP!!
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 17.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (link in de sidebar) en dan verzorg ik alles graag voor je!

------------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT-INFORMATIE

Wil je graag de Jaarcatalogus 2020-2021 of MiniCatalogus voorjaar 2021 online inkijken? 
Dat kan! Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje. 

De nieuwe jaarcatalogus gaat in op 4 mei 2021.
Voor (nieuwe) demo's geldt een pre-order van geselecteerde producten van 1 april t/m 3 mei 2021. Wil je dat ook? Stap in!! 

1 opmerking:

  1. Twee mooie kaarten. De eerste ben ik natuurlijk gek op, ik hou van zeekaartjes. Mooie combi van die 2 sets.
    Ook je 2de kaart is tof. Nu zowel dotjes in als uit je bloem. Heel mooi.
    Groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne