zondag 7 februari 2021

Creation Station Bloghop - Cute Critters

  Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.

Bloghop begint om 15.00u / Bloghop starts at 15.00h CET


Hallo!! Welkom op deze zondag-blogpost! Vandaag een bericht met inspiratie voor de nieuwe bloghop van het 'Creation Station' team! Hop je mee met deze wereldwijde bloghop?? Het thema is deze keer 'Cute Critters' en dat wil zeggen: schattige diertjes! Dit is mijn kaart geworden:

Ik pakte weer eens de al wat oudere set 'Fable Friends' uit de kast gehaald. Ik blijf hem zo leuk vinden, een beetje Pieter Konijn. Ik heb de kleuren aangepast aan de kleuren in het Hortensia DSP (Hydrangea Hill), wat ik erbij verwerkt heb. Ik had even helemaal gemist dat deze al uit het assortiment is, tja... Maar misschien heb je hem ook nog liggen en kun je hem ook weer eens gebruiken!


De toegevoegde kleur is Cinnamon Cider voor de diertjes. Je vindt alle informatie over de gebruikte kleuren en producten onderaan dit bericht.


Op de kleding en het hartje van de bloem heb ik de Fine Tip Glue pen gebruikt voor een 'glossy accent'. Diverse kleuren in het DSP zijn InColor 2019-2021 kleuren. Deze gaan ons verlaten zodra de nieuwe jaarcatalogus ingaat over een paar maanden! Mocht je nog iets nodig hebben om aan te vullen (inkt, cardstock etc) bestel ze dan op tijd voor ze op zijn!!

InColor kleuren 2019-2021

En nu wil je vast verder hoppen!!


Vanuit hier hop je naar mijn lieve collega Elisabeth Price, klik HIER of klik op de afbeelding hierboven.

Wil je een blog terug? Dan ga je naar Martin Stone, klik HIER
En begin je liever vooraan? Dat kan ook, dan hop je naar Mikaele Titheridge, klik HIER.

Een fijne zondag!!

Lieve & Creatieve groetjes,
Yvonne

--------------------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT-INFORMATIE
Wil je graag de Jaarcatalogus 2020-2021 online inkijken? Dat kan! Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje. Hieronder zie je de producten die ik gebruikt heb. Klik erop en je komt rechtstreeks in mijn webwinkel om ze te kunnen bekijken en/of bestellen! 

(Fable Friends is NIET meer verkrijgbaar... 
Een set die ik helemaal over het hoofd heb gezien, dat hij eruit is...)

De MiniCatalogus voorjaar 2021 en Sale-a-Bration brochure januari/februari zijn in gegaan! Wil je ook een exemplaar ontvangen? Stuur me een email en ik zorg dat er eentje naar je toe komt! thecreativeteacup@gmail.com

Denk je er zelf aan om demo te worden? Dan krijg je standaard korting op je bestelling en kun je producten eerder bestellen! Kom in mijn gezellige 'Het SU-per Team!' en 'join the fun'!! Je leest er alles over onder het tabje bovenaan deze pagina!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag, 8 februari. Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandagmiddag 17.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 
Let er wel even op dat de levering langer zal duren door de enorme drukte bij UPS.

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail en dan verzorg ik alles graag voor je.


6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart, hier kan je niet anders dan vrolijk van worden (dankjewel...)
  Ik ben grote fan!!!
  Groetjes,
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh my word, this is absolutely beautiful! I so wish I had purchased Fable Friends when it was available in the US.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. awwww adorable card, I loved Fable Friends, such cute critters indeed x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moest inderdaad aan Pieter Konijn denken bij je kaartje. Superschattig! Seaside spray is één van mijn lievelingskleuren dus ik houd het in de gaten... Fijne maandag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schatje Yvonne,

  ook ik dacht gelijk aan Pieter Konijn.

  Fijne dag, Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. What a wonderful card--love the floral backdrop for the Fable fFriends.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne