donderdag 18 februari 2021

Challenges Donderdag - SAB inspiratie countdown!

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.


Hallo! Welkom (terug) op mijn blog! Leuk dat je langskomt vandaag! 

Ik heb een nieuw berichtje met twee kaartjes voor een challenge.. Maar ook met een product uit de Sale-a-Bration (SAB). De feestmaanden lopen nog maar 10 dagen! Dan is de eerste van dit jaar alweer voorbij. Ik geef op mijn Facebook-pagina en Instagram iedere dag deze 10 dagen een idee wat je met de gratis uit te zoeken producten kunt maken, in combinatie met andere actuele producten. Vandaag staat het 'Oh so Ombre' DSP (designpapier) centraal!

Vandaag begin ik met twee kaartjes voor het Global Design Project #GDP279, klik HIER om naar het challenge-blog te gaan.


Het is deze week de bedoeling dat je een dier op je kaart verwerkt. Ik maakte de 2 kaartjes met dezelfde opzet, alleen één winterse kaart met walrus en één lente-kaart met een konijntje. Het past bij het weer van deze week! Afgelopen weekend middenin de winter en komend weekend lente! Ongelofelijk he?!


Het Walrus kaartje is gemaakt met de Bermuda Bay velletjes DSP:


De basis van de kaarten is Crumb Cake en verder heb ik alleen wit en zwart gebruikt.


Het is een verjaardagskaartje geworden!


Het tweede kaartje is met de Granny Apple Green velletjes en verder dezelfde basiskleuren.


Lief he??


Het woordje 'Happy' komt uit de nieuwe stempelset 'Pretty Perennials'.


Dat waren ze! Je vindt alle gebruikte materialen iets naar onder in dit bericht, net als de informatie hoe je kunt bestellen. Zoek nog 10 dagen GRATIS een product uit bij een bestelling van 60 euro of stap in, in mijn gezellige en creatieve team! En begin je eigen avontuur!!

Afgelopen maandag kwam ik erachter dat ik de vorige Liftchallenge mocht winnen met de mannen/whiskey kaart! Echt SU-per leuk!! Nogmaals dankjulliewel dames!!

 

Dat was het voor vandaag! Morgenavond ben ik er weer met een bloghop. Hopelijk tot dan!!
Fijne donderdag!!

Lieve & Creatieve groetjes,
Yvonne

--------------------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT-INFORMATIE
Wil je graag de Jaarcatalogus 2020-2021 online inkijken? Dat kan! Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje. Hieronder zie je de producten die ik gebruikt heb. Klik erop en je komt rechtstreeks in mijn webwinkel om ze te kunnen bekijken en/of bestellen!


We'll Walrus Be Friends Cling Stamp Set
We'll Walrus Be Friends Cling Stamp Set
[149367]
€ 27,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
  
De MiniCatalogus voorjaar 2021 en Sale-a-Bration brochure januari/februari zijn in gegaan! Wil je ook een exemplaar ontvangen? Stuur me een email en ik zorg dat er eentje naar je toe komt! thecreativeteacup@gmail.com

Denk je er zelf aan om demo te worden? Dan krijg je standaard korting op je bestelling en kun je producten eerder bestellen! Kom in mijn gezellige 'Het SU-per Team!' en 'join the fun'!! Je leest er alles over onder het tabje bovenaan deze pagina!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag, 22 februari. Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandagmiddag 17.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 
Let er wel even op dat de levering langer zal duren door de enorme drukte bij UPS.

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail en dan verzorg ik alles graag voor je.

4 opmerkingen:

 1. 2 hele mooi kaartjes zijn dit Yvonne,met hele leuke stempeltjeserop , ook de kleurencombinatie is super gaaf...
  groetjes Rosina
  DT 52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel lekek kaartjes, Yvonne. En ja, toen ik die kaart van je zag voor de Lift, dacht ik al wel dat hij in de top 3 zou belanden. Hij was ook zo ontzettend mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze prachtig Yvonne.. echt superleuk! Ik dacht eigenlijk dat deze ook weer voor de huidige liftchallenge waren, zou zomaar kunnen met die reepjes papier in de achtergrond. In ieder geval nog proficiat met je winnende kaart, ik was er helemaal weg van!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne