dinsdag 19 januari 2021

Stamp Impressions Bloghop - All is new!

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.

Bloghop begint om 20.00u / Bloghop starts at 20.00h


Hallo! Welkom op mijn blog! Leuk dat je weer even langskomt!
Vandaag heb ik een berichtje met een bloghop! Het is de 19e van de maand, dus heeft het 'Stamp Impressions Europe' Team inspiratie voor jou! Deze maand is het thema: All is new! We hebben creaties gemaakt met nieuwe producten! Dit is mijn kaartje:


Ik combineerde de set 'Hot Dog' met 'Snail Mail DSP'! Ik heb het hondje een brief uit het DSP in zijn bekje gegeven (zit er ook eentje in de stempelset) en ook het hartjes-papier en de halve rondjes met de postzegelafdrukjes erop komt uit het DSP.


De strookjes met de botjes en de pootjes zijn gestempeld! En zo maak je er een geheel van! De teskten komen uit de stempelset en de kleuren heb ik aangepast aan het DSP. De teckel is gekleurd met Cinnamon Cider Blends.


Ook de binnenkant is een beetje versierd! Je vindt alle gebruikte producten en informatie over het bestellen ervan onderaan dit bericht! 


HOPPEN!!
Je begint bij Sigrid, klik HIER. Dan begin je echt vooraan de bloghop en vanuit 
haar kom je bij mij terecht. Wil je een blog terug, dan klik je op de link naar Sigrid

Als je een blog verder wilt vanuit hier, hop je naar mijn lieve collega Yolanda, 
klik HIER.

Veel plezier!!

Lieve en Creatieve groetjes, Yvonne x


--------------------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT-INFORMATIE
Wil je graag de Jaarcatalogus 2020-2021 online inkijken? Dat kan! Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje. Hieronder zie je de producten die ik gebruikt heb. Klik erop en je komt rechtstreeks in mijn webwinkel om ze te kunnen bekijken en/of bestellen! 
De nieuwe MiniCatalogus voorjaar 2021 en Sale-a-Bration brochure januari/februari is in gegaan! Wil je ook een exemplaar ontvangen? Stuur me een email en ik zorg dat er eentje naar je toe komt! thecreativeteacup@gmail.com

Denk je er zelf aan om demo te worden? Dan krijg je standaard korting op je bestelling en kun je producten eerder bestellen! Kom in mijn gezellige 'Het SU-per Team!' en 'join the fun'!! Je leest er alles over onder het tabje bovenaan deze pagina!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag, 25 januari. Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling door uiterlijk voor 17.00u die middag, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 
Let er wel even op dat de levering langer zal duren door de enorme drukte bij UPS.

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail en dan verzorg ik alles graag voor je.

 Je kunt ook altijd zelf via mijn webshop bestellen! Betaling gaat dan per creditcard.
Vergeet dan de Hostess-code niet!! Je vindt alle info onder de tabjes bovenaan en in de sidebar.


7 opmerkingen:

 1. wat heb je dit allemaal leuk gecombineerd tot een tof kaartje!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een enig kaartje Yvonne! En ja hoor opeens verschijn je weer in mijn zijbalk. Snap jij het?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kaartje is dit Yvonne! Mooi hoe het kader van rechts naar links de kaart in loopt.. net als het schattige hondje met de brief in zijn bek. (Bij onze Nuts zou er niet veel overblijven van die kaart...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leukerd is dit! En lekker, zo'n hotdog! Liefs, Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne