maandag 18 januari 2021

Dutch Card Lovers nieuwe challenge!

   Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.


Hallo!! Welkom op deze maandag! Een nieuwe wek begint weer, als zal het voor velen net als voor mij een week zijn die veel op voorgaande weken lijkt.. We houden ons bezig! Met school, met werk (voorbereidingen voor KaartenBuffet @Home zijn in volle gang) en met de dagelijkse bezigheden. Tussendoor ook nog wat kaarten maken en versturen, dus komt goed! 

Vandaag heb ik twee kaartjes om te laten zien voor de nieuwe challenge van Dutch Card Lovers. Ellen heeft ons dit keer uitgedaagd en het is de bedoeling dat we een achtergrond van strookjes papier maken, daar een tekst of afbeelding uit stansen en ook het uitgestanste op een 2e kaart gebruiken! Dus 2 kaartjes maken is de opdracht met deze techniek!

Dit werden mijn voorbeelden:


Felle regenboogkleuren met zwart-wit!


Op het eerste kaartje heb ik onderaan een wit vlak geplakt met daarop een zwarte afdruk van een bloem, niet ingekleurd.


Op de tweede kaart maakte ik een iets grotere bloem uit dezelfde set, met Versamark inkt, witte embossing-poeder en de heattool.


De kaartjes knallen van je schermm hihi.. Ik houd er wel van: zwart-wit en felle kleuren! Weer heel anders dan de pastel-kaartjes met flamingo van afgelopen zaterdag ;)


Ik haalde de inspiratie uit kaartjes die ik vorig jaar al eens maakte:Benieuwd wat de andere DT-dames gemaakt hebben en wil je meedoen? Klik dan HIER. Over de gebruikte materialen en het bestellen ervan, lees je alles hieronder.

Fijne dag!!

Lieve en Creatieve groetjes, Yvonne x


--------------------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT-INFORMATIE
Wil je graag de Jaarcatalogus 2020-2021 online inkijken? Dat kan! Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje. Hieronder zie je de producten die ik gebruikt heb. Klik erop en je komt rechtstreeks in mijn webwinkel om ze te kunnen bekijken en/of bestellen! 

Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
 


De nieuwe MiniCatalogus voorjaar 2021 en Sale-a-Bration brochure januari/februari is in gegaan! Wil je ook een exemplaar ontvangen? Stuur me een email en ik zorg dat er eentje naar je toe komt! thecreativeteacup@gmail.com

Denk je er zelf aan om demo te worden? Dan krijg je standaard korting op je bestelling en kun je producten eerder bestellen! Kom in mijn gezellige 'Het SU-per Team!' en 'join the fun'!! Je leest er alles over onder het tabje bovenaan deze pagina!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is VANDAAG, maandag, 18 januari. Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling door uiterlijk voor 17.00u vanmiddag, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 
Let er wel even op dat de levering langer zal duren door de enorme drukte bij UPS.

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail en dan verzorg ik alles graag voor je.

 Je kunt ook altijd zelf via mijn webshop bestellen! Betaling gaat dan per creditcard.
Vergeet dan de Hostess-code niet!! Je vindt alle info onder de tabjes bovenaan en in de sidebar.

5 opmerkingen:

 1. Supertoffe kaarten voor onze challenge, Yvonne! Ik houd ook wel van felle kleuren op een kaart, zeker met zwart en wit erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze helemaal super, die felle kleuren met zwart en wit gecombineerd!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaartjes zijn super en knallen er idd uit. Prachtige uitwerking. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat knalt die regenboog er lekker af! Echt prachtig in deze kleurencombinatie. Het inspiratie kaartje heb ik life mogen bewonderen.. echt een beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaarten Yvonne met de uitgestanste paper strips! Beide kaarten vormen een mooi contrast; het fleurige papier met de zwarte onder/achtergrond.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne