zaterdag 5 december 2020

NAJAARS-UITVERKOOP start dinsdag!

 Gisteren heeft Stampin' Up! bekend gemaakt dat komende dinsdag de uitverkoop gaat starten van de producten uit de MiniCatalogus najaar 2020. Een deel van de producten blijft en gaat mee naar nieuwe catalogi en het grootste deel gaat ons verlaten. 

Vanaf dinsdag geldt voor deze producten: op is op!! Ze zullen t/m 4 januari beschikbaar blijven!

Er zijn al diverse producten afgeprijsd, oplopend tot 50% korting! In de loop van de komende weken zullen er aanpassingen gedaan worden en komt er mogelijk een hogere korting!

Ik zal dinsdagochtend een verzamelbestelling de deur uit doen, dus wil je graag iets bestellen? Geef dit dan uiterlijk maandagavond door! Bij vraag zal ik later op dinsdag nog een verzamelbestelling weg doen! 

Dit is een overzicht van de producten die blijven. Klik op de producten voor meer info en/of bestellen! Je komt dan op mijn website en kunt dan alle producten toevoegen die je wilt! 

Warm Wraps Dies
[153521]
€ 42,00
Poinsettia Dies
[153522]
€ 44,00
Card Display
[153610]
€ 36,00
Wonderful Gems
[153536]
€ 9,75
Snow Time Dies
[153564]
€ 40,00


Wil je weten wat eruit gaat en met welke korting? Ik stuur je de lijst graag toe! Nieuwsbrief-lezers ontvangen vandaag alle info in hun mailbox! Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

 Schrijf je in via een e-mailtje: thecreativeteacup@gmail.com

Fijne 5 december!!

Liefs, Yvonne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne