donderdag 17 december 2020

Hello nieuwe Spring en SAB catalogi Bloghop

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. 

Bloghop begint om 09.30u / Bloghop starts at 9.30u


Hallo!! Welkom op mijn blog! Leuk dat je voorbij komt!

De kans is groot dat je vandaag voorbij komt via de bloghop met meerdere Nederlandse Stampin' Up! demonstratrices. We willen de nieuwe Mini voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration brochure al welkom heten! Misschien heb je ze al in huis, misschien zijn ze onderweg, ze gaan op 5 januari in. Heb je ze nog niet of heb je geen vaste demonstratrice voor het bestellen van producten of het ontvangen van een catalogus? Laat het weten, ik help je graag! Verdere informatie onderaan dit bericht.

Maar nu gauw naar de kaart voor de bloghop:


Ik heb diverse nieuwe producten gebruikt. Ik heb inmiddels al heel wat leuke sets kunnen bestellen als demo zijnde, maar denk dat er diverse al door anderen gebruikt gaat worden! Denk aan de leuke kangoeroes en de teckeltjes. Daar heb ik de afgelopen week al kaartjes mee laten zien:Daarom heb ik nu gekozen voor een wat minder voor de hand liggende set. De stempelset heet 'Soar Confidently'. Er staan twee vintage luchtballonnen en een oud dubbeldekker-vliegtuig op, samen met mooie teksten. Ik heb beide luchtballonnen verwerkt. Één op de voorkant en één aan de binnenkant.


Het DSP, het lint en ook de laser-diecuts komen uit de serie 'Dragonfly Garden'. De achterkant van het DSP heeft bijna bij iedere serie algemene printjes, dus perfect te gebruiken voor allerlei gelegenheden. Ik vond de kleuren Misty Moonlight en Mossy Meadow wel een beetje vintage aandoen, vandaar dat ik die eruit heb gehaald. Ook de opal gems zijn nieuw!


En de binnenkant heb ik dus ook bewerkt! Een kleine verrassing als je de kaart openmaakt! 


BLOGHOP
Als je aan het hoppen bent, kom je waarschijnlijk via Simone Denekamp hier. Wil je een blog terug? Dan kom je weer bij haar terecht, klik HIER
Wil je vanuit mijn blog verder? Klik dan HIER, dan kom je bij Marga Bultema.
En wil je vooraan beginnen? Dan begin je bij Annette Elias, klik HIER


Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen? Laat het weten!
En wil je altijd de laatste berichten hier op mijn blog volgen? Wordt dan volger!
Veel hop-plezier en blijf gezond!! 

 Lieve groetjes, Yvonne


--------------------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT-INFORMATIE
Wil je graag de Jaarcatalogus 2020-2021 online inkijken? Dat kan! Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje. Hieronder zie je de producten die ik gebruikt heb. Klik erop en je komt rechtstreeks in mijn webwinkel om ze te kunnen bekijken en/of bestellen! De nieuwe producten kan ik erbij zetten vanaf 5 januari. De nieuwe MiniCatalogus voorjaar 2021 en Sale-a-Bration brochure januari/februari is in aantocht! Wil je ook een exemplaar ontvangen? Stuur me een email en ik zorg dat er eentje naar je toe komt! thecreativeteacup@gmail.com

Denk je er zelf aan om demo te worden? Dan krijg je standaard korting op je bestelling en kun je producten eerder bestellen! Kom in mijn gezellige 'Het SU-per Team!' en 'join the fun'!! Je leest er alles over onder het tabje bovenaan deze pagina!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag 21 december na 17.00u. Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling door uiterlijk vanmiddag voor 17.00u via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 
Let er wel even op dat de levering langer zal duren door de enorme drukte bij UPS.

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail en dan verzorg ik alles graag voor je.

 Je kunt ook altijd zelf via mijn webshop bestellen! Betaling gaat dan per creditcard.
Vergeet dan de Hostess-code niet!! Je vindt alle info onder de tabjes bovenaan en in de sidebar.

6 opmerkingen:

 1. Zeer mooi Yvonne, al moest ik even kijken ben nl dit soort stempels bij jou niet gewend, maar daardoor niet minder mooi, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf Yvonne! Mooie kleurencombinatie ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Leuk dat je deze set onder de aandacht brengt (was mij nog niet opgevallen).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er staan inderdaad een paar hele gave bundels in de nieuwe catalogus. Ik heb al heel wat post-its geplakt! Deze was me niet opgevallen maar dat heb ik wel vaker als ik een kaart van jou zie. Pas dan valt het me op hoe leuk de set kan zijn. Je kaart is prachtig! En de binnenkant ook versiert daar houd ik van dat weet je. Het is vaak een hele kleine moeite en het geeft een kaartje zoveel extra's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterende kaartjes heb je weer gemaakt met die nieuwe sets van SU Yvonne, geweldig mooie kleurtjes...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne