zaterdag 19 december 2020

Stamp Impressions Bloghop - Frosty Creations

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.

Bloghop begint om 20.00u / Bloghop starts at 20.00h


Hallo! Welkom op mijn blog! Leuk dat je weer even langskomt!
Vandaag heb ik een berichtje met een bloghop! Het is de 19e van de maand, dus heeft het 'Stamp Impressions Europe' Team inspiratie voor jou! Deze maand is het thema: Frosty Creations! Winterse creaties dus! Dit zijn mijn uitwerkingen:


Ik heb meerdere kaarten en cadeautjes gemaakt die bij het thema passen! Het zullen zo'n beetje de laatste kerstkaartjes zijn voor dit jaar! De basis voor alle werkstukken is het DSP 'Snowflake Splendor' samen met de bijpassende Nederlandse bundel met stempelset en stansen 'Winterwensen'. Het DSP is helaas al helemaal uitverkocht. De bundel blijft in het assortiment!


Op deze eerste kaart heb ik de leuke ijsbeer toegevoegd van de set 'Warm & Toasty' (helaas ook niet meer verkrijgbaar). Het frame maakte ik met de 'Rectangle Stitched dies' en de tak komt uit 'Forever Fern'.


Bij deze tweede kaart heb ik in plaats van de ijsbeer, de gnome gebruikt uit 'Gnome for the Holidays' (uitverkocht) en de 'Curvy Christmas' set, welke nog t/m 31 december te koop is. De bijpassende stansen gaan mee naar de voorjaarscatalogus. 


De derde kaart is een interactieve draaikaart! Ik had hem al een paar keer voorbij zien komen en heb hem omgezet naar een 10,5x15cm model. Deze heb ik laten zien tijdens een Facebook Live afgelopen woensdag op mijn Facebook VIP pagina (ook jij kunt je daarbij aansluiten!! Wordt volger, klik HIER).


Zodra je het flapje openmaakt, draait het kaartje in het venstertje!


En als laatste maakte ik deze doosjes. Een paar bedankjes voor bij bestellingen, met de Mini Curvy Keepsakes Box dies en de kleine ijsbeer uit de Globe dies. 


Echt een hele serie :) Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren! Je vindt alle info over de nog te bestellen producten iets verder naar beneden. 

HOPPEN!!
Je begint bij Sigrid, klik HIER. Dan begin je echt vooraan de bloghop.
Je komt via Martina, klik HIER, bij mij terecht. Wil je een blog terug, dan kom je dus bij 
haar terecht! Als je een blog verder wilt vanuit hier, hop je naar Miranda, klik HIER.
Veel plezier!!


Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen? Laat het weten!
En wil je altijd de laatste berichten hier op mijn blog volgen? Wordt dan volger!
Veel hop-plezier en blijf gezond!! 

 Lieve groetjes, Yvonne


--------------------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT-INFORMATIE
Wil je graag de Jaarcatalogus 2020-2021 online inkijken? Dat kan! Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje. Hieronder zie je de producten die ik gebruikt heb. Klik erop en je komt rechtstreeks in mijn webwinkel om ze te kunnen bekijken en/of bestellen! De nieuwe producten kan ik erbij zetten vanaf 5 januari. 

De winterse producten die hier niet meer bij staan, zijn helaas al helemaal uitverkocht en kan ik dus niet meer voor je bestellen. De Curvy Christmas set is alleen nog t/m 31 december te bestellen!

De nieuwe MiniCatalogus voorjaar 2021 en Sale-a-Bration brochure januari/februari is in aantocht! Wil je ook een exemplaar ontvangen? Stuur me een email en ik zorg dat er eentje naar je toe komt! thecreativeteacup@gmail.com

Denk je er zelf aan om demo te worden? Dan krijg je standaard korting op je bestelling en kun je producten eerder bestellen! Kom in mijn gezellige 'Het SU-per Team!' en 'join the fun'!! Je leest er alles over onder het tabje bovenaan deze pagina!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag 21 december na 17.00u. Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling door uiterlijk vanmiddag voor 17.00u via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 
Let er wel even op dat de levering langer zal duren door de enorme drukte bij UPS.

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail en dan verzorg ik alles graag voor je.

 Je kunt ook altijd zelf via mijn webshop bestellen! Betaling gaat dan per creditcard.
Vergeet dan de Hostess-code niet!! Je vindt alle info onder de tabjes bovenaan en in de sidebar.

3 opmerkingen:

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne