donderdag 5 november 2020

Challenges Donderdag

   Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous blog!


Hallo!! Het is donderdag en dus een  nieuw bericht hier op mijn blog! 

Hoe gaat het met je? Ik hoop goed, naar omstandigheden.. Het blijft spannend met Covid.. Vandaag heb ik een kaart om te laten zien voor de nieuwe challenge van het Global Design Project! Een paar weken lukte het niet om er tijd voor te maken, maar deze week wel! Klik HIER om naar het blog te gaan.

De challenge van deze week is een kleuren-challenge. Twee kleuren zijn bekend en de 3e mag je zelf kiezen! Ik koos Granny Apple Green! #GDP265


Een frisse kleur erbij! Ik gebruikte de backgroundstamp (achetrgrond) met de plaid (Buffalo Check) en de set 'Gorgeous Posies', een set die ik nog nieuw in de kast had staan, maar ik vind hem wel echt heel mooi! Vooral de bloemen, maar ook de teskten.

Alle stempels komen uit die set! Behalve de plaid dan.. Ik heb een klein stukje DSP gebruikt en de tekst onderaan gestempeld met Versamark en daarna bewerkt met witte embossingpoeder en de heattool.


Ook de binnenkant van de kaart heeft een kleine versiering..


Een kaartje om iemand een hard onder de riem te sturen! Voor alle benodigdheden, kijk even onder mijn naam, bij 'product-informatie'.


En dan nog een kleine aanvulling op dit bericht.. Vanaf vanavond 17.30u zit ik achter mijn laptop, morgen en zaterdag ook, want dan is het online OnStage @Home evenement van Stampin' Up! Geen live editie, maar een online editie met ruim 10.000 (!!) collega's van over de hele wereld! Ook 3 dames uit mijn eigen team zijn erbij! Ik mocht per e-mail 3 badges ontvangen voor het jaar 2019-2020:


Dit is wat ik graag met jullie wil delen, wat ik al op Social Media heb gepost:


*DANKJULLIEWEL*
...dat wil ik zeggen tegen iedereen die deel uit maakt van mijn Stampin' Up! avontuur!! Morgen begint OnStage@Home. Deze keer geen live evenement met alle Stampin' Up! collega's samen (dat mis ik echt wel), maar een online-versie! En het beloofd ook een mooi evenement te worden!
.
In aanloop naar het evenement hebben we via de e-mail al badges mogen ontvangen! Ondanks een druk jaar privé (verhuizing) en Covid-19 die voor workshops roet in het eten gooide, mocht ik er 3 ontvangen
❤
en daarvoor is de (hele dikke) 'dankjulliewel'! Want zonder jullie had ik dit niet kunnen behalen! Ik ben zo dankbaar voor mijn team, klanten, workshoppers, volgers op Social Media/YouTube, collega's en mijn gezin
❤
Echt SU-per dat ik dankzij jullie kan doen wat ik het liefste doe!! Het voornamelijk online gaan werken was even een drempel, maar dat is gelukt! Ik hoop dat ik dit nog heel lang kan blijven doen
🙂
Hopelijk over niet al te lange tijd ook weer 'face-to-face'!!
.
De komende dagen (vanaf morgenavond 18u) zit ik vooral met mijn kopje thee bij de laptop
😉
Ideeën opdoen, de nieuwe catalogus inzien, nieuwe producten uitproberen en contact met collega's online. Ik heb er zin in!!!
.
Nogmaals: heeeeeel erg bedankt iedereen!! Ik ga lekker door en hoop dat jullie mijn avontuur blijven volgen!
Veel liefs, Yvonne x


Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan online, maar dat gat vast helemaal goed komen! Leuk dat je (weer) even langs bent gekomen!! Maak er een mooie dag van! 

Lieve groetjes, Yvonne



--------------------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT-INFORMATIE

Wil je graag de Jaarcatalogus 2020-2021 online inkijken? Dat kan!
Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje.

Ik heb een lijstje gemaakt met alle benodigdheden voor de kaart uit dit bericht. Je kunt op de afbeelding of de link hieronder klikken, dan kom je op mijn website terecht, met alle informatie over de gebruikte producten! Je kunt dan eventueel ook meteen bestellen. Alles kan in 1x of per stuk in je eigen winkelmandje geplaatst worden. Maar ook gewoon even neuzen kan ook!!
*KLIK HIER of op de afbeelding hieronder om naar het product-overzicht te gaan*

----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is maandag 9  november, na 17uur. 
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling door voor maandag171.00u via een 
e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 


MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail en dan verzorgd ik alles graag voor je.

 Je kunt ook altijd zelf via mijn webshop bestellen! Betaling gaat dan per creditcard.
Vergeet dan de Hostess-code niet!! Je vindt alle info onder de tabjes bovenaan en in de sidebar.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

NU TE BESTELLEN!!!
Alle info op de foto's!

December Daily pakket! 

KaartenBuffet @ Home editie 2 - zaterdag 21 november



3 opmerkingen:

  1. Hey Yvonne,

    Leuke kaart alweer...
    Het is altijd wel een uitdaging om het reageren-knopje te vinden tussen alle info die je op jouw bericht zet...

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi dit kaartje Yvonne , prachtige kleurtjes en zeker die mooie bloemen maken hem heel chique
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne