dinsdag 29 september 2020

Dutch Card Lovers - Leuke beestjes!

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.


Een kaartje op dinsdag deze week! Ik ben zelf heel druk met het maken van YouTube filmpjes voor World CardMaking Day komende zaterdag. De voorbeelden zijn klaar en de pakketten liggen bijna klaar voor verzending! Dit keer geen LIVE versie van een KaartenBuffet, maar de eerste online en @Home. SU-per leuk dat ik het op deze manier toch kan organiseren!!

 

Ik heb vandaag een kaartje om te laten zien voor de nieuwe challenge van Dutch Card Lovers. Deze is afgelopen zondag van start gegaan. Nicole heeft de challenge deze keer verzonnen en ze wil graag 'bosdieren' op een kaartje zien. Ik moest gelijk denken aan het lieve egeltje uit de set 'Walk in the Woods'. Ik had de set nog niet gebruikt, dus meteen een goede gelegenheid! Klik HIER om naar de challenge-pagina te gaan en te zien wat de andere DesignTeam-leden hebben gemaakt! 


Mijn moeder is al zo lang als ik me kan herinneren fan van egeltjes en ze verzameld daar beeldjes van.. Dus ook bij mij hebben ze een speciaal plekje en ik vind ze ook gewoon heel leuk!


Ik heb alles ingekleurd met Blends. De stippen op de paddestoelen zijn met een ColorLifter gezet.  Hiermee haal je de kleur weer weg. Dus eerst de paddestoel met rood ingekleurd en daarnaast met de ColorLifter de stippen gezet en de kleur weer weg gehaald..

Helaas geen KleurenKaartenTeam voor mij deze maand, ik red het helaas niet met de tijd. Ik hoop er donderdag weer te zijn met Challenges Donderdag! 

Kijk voor de nieuwe DSP-actie van Stampin' Up! en een lijstje met alle benodigdheden ietsje verder naar beneden in dit bericht.

Als je het leuk vind om live met me mee te knutselen of kijken en je hebt een Facebook-account, wordt dan lid van mijn speciale VIP-pagina! Klik HIER, meld je aan en doe gezellig mee op die pagina! 



Dat was het voor vandaag!! Bedankt voor je bezoekje en tot gauw!!

Lieve groetjes, Yvonne




--------------------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT-INFORMATIE

Wil je graag de Jaarcatalogus 2020-2021 online inkijken? Dat kan!
Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje.

Ik heb een lijstje gemaakt met alle benodigdheden voor de kaart uit dit bericht. Je kunt op de afbeelding of de link hieronder klikken, dan kom je op mijn website terecht, met alle informatie over de gebruikte producten! Je kunt dan eventueel ook meteen bestellen. Alles kan in 1x of per stuk in je eigen winkelmandje geplaatst worden. Maar ook gewoon even neuzen kan ook!!

*KLIK HIER of op de afbeelding hieronder om naar het product-overzicht te gaan*


----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende DONDERDAG, 1 oktoberber, al vroeg in de ochtend. Dan begint de DSP actie (zie afbeeldingen hieronder). Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling door voor woensdag 20.00u via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is maandag 5 oktober! 

Klik op de afbeeldingen voor vergrotingen!
Op geselecteerde pakken DSP ontvang je 15% korting!


MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!

De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail en dan verzorgd ik alles graag voor je.

 Je kunt ook altijd zelf via mijn webshop bestellen! Betaling gaat dan per creditcard.
Vergeet dan de Hostess-code niet!! Je vindt alle info onder de tabjes bovenaan en in de sidebar.

-----------------------------------------------------------------------------------------

INSTAP ACTIE!!
Van 1 t/m 30 september is er een speciale instap-actie! Begin aan jouw eigen Stampin' Up!
avontuur en stap in, in mijn 'Het SU-per Team!'. Je leest er alles over onder het speciale
tabje bovenaan deze pagina, of klik HIER

3 opmerkingen:

  1. Wat een geweldig leuk kaartje is dit, ben helemaal weg van dit schattige egeltje!!!

    liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een snoezig kaartje is dit!! Je zou het egeltje willen knuffelen als hij geen stekeltjes zou hebben, zo lief! Heel mooi ook zoals je je kaart gefotografeerd hebt met de paddenstoelen er bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schattige kaart met dat live egeltje. Leuk ook op de foto gezet met die paddenstoeltjes erbij!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne