woensdag 21 juni 2023

Challenges (bijna) Donderdag :)

  Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!


Welkom op mijn blog!! Leuk dat je (weer) even langs komt!

Ja, ik ben iets te vroeg met mijn Challenges bericht! maar ik wilde de kaart vast hier plaatsen om linkjes te kunnen toevoegen voor de verschillende challenges :)

Ik maakte vanochtend tijdens mijn Facebook LIVE dit kaartje! Je kunt de LIVE terugkijken op mijn Facebook-pagina, klik HIER, of via mijn YouTube kanaal, klik HIER


Het werd een kaartje voor 2 challenges tegelijk! Dat werd de uitdaging van mijn kijkers. Zij mochten kiezen met welke challenge ik LIVE aan de slag ging en het ging zo gelijk op, dat we ze samengevoegd hebben! 

Het gaat over de kleuren-challenge van het Colour INKspiration team op Facebook, klik HIER en de thema-challenge van het Global Design Project, klik HIER. Ik twijfelde of ik het voor elkaar zou krijgen met de appels en dan allen groen en blauw, maar het is gelukt :) 

 

Ik gebruikte de Apple Harvest stempelset met bijpassende stansen. Deze zijn nog steeds te koop en te vinden via de koopjeshoek op de Stampin' Up! website! Kijk maar eens HIER! De stansen zijn in plaats van 43 euro nu 17,20 euro!


Alleen VANDAAG, woensdag 21 mei, is het GRATIS verzenden vanuit het magazijn naar jouw huis! Bestellen kan in mijn webwinkel, klik HIER of via een emailtje naar mij, zie hieronder.

Je vindt alle gebruikte producten onderaan dit bericht!!

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is KOMENDE MAANDAG 19 juni!
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor woensdag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

NIEUWE KWARTAALKITS en KAARTENBUFFET @Home
---------------------------------------------------------------------------------------


Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen voor meer info!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 

Paper Trimmer
[152392]
€ 32,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

1 opmerking:

  1. Absolutely gorgeous card, Yvonne. Fabulous composition with the elements you've used. The apples look so delicious and crisp!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne