zondag 26 februari 2023

Stamping Sunday bloghop - In a Word

  Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.


Vanochtend om 8u is het bericht voor de nieuwe challenge van Dutch Card Lovers online geplaatst. Klik HIER om het te bekijken! 


Bloghop start om 10uur / Bloghop starts at 10 o'clock! 

Hallo!! Welkom op mijn blog!

Het is de 4e zondag van de maand en dat wil zeggen: tijd voor een nieuwe Stamping Sunday Bloghop! Doe je mee met de bloghop? Dan hop je letterlijk over de hele wereld! 

De opdracht van deze maand was voor ons: In a Word! Oftewel: kaartjes maken met alfabet-stansen of -stempels, zodat je eigen woorden maakt op je kaarten. En dit zijn mijn uitwerkingen geworden:


Ik maakte 2 Paas-kaartjes met de leuke bundel 'Easter Bunny', met stempelset en een pons. Ik vind ze zo schattig deze konijntjes! En ja, Valentijnsdag is geweest, de bolletjes komen uit de grond en ookal is het deze dagen nog even koud, we gaan de goede kant weer op! De 1e feestdag voor kaartjes is nu Pasen! 


Op het 1e kaartje heb ik de stansset gebruikt 'Alphabet A La Mode'. Ik combineerde de tekst met de Sale-a-Bration set 'Lieve Bloemen' welke je nog t/m overmorgen, DINSDAG, gratis uit kunt zoeken bij een bestelling van 120 euro! 

Ik plakte een deel van de tekst af met washi-tape, het woordje 'verjaardag', deed er inkt op, haalde de tape weg en maakte toen de afdruk. Zo krijg je alleen de tekst 'voor een heel fijne'. En dat wordt dus aangevuld met de grote letters 'Pasen'. 'Lieve groetjes' komt ook uit de set.


Ik heb alle afbeeldingen ingekleurd met Blends, met de dot-colouring techniek. Dat was alweer even geleden en vond het leuk deze weer een keertje toe te passen! Al deze afbeeldingen zijn zo gekleurd.


De 2e kaart heb ik gemaakt met de nieuwe alfabet stempelset 'Classic Letters'. Deze is vanaf 1 maart te bestellen en staat alleen online op de webwinkel, niet in een catalogus, met meer producten! Zie de flyer helemaal onderaan deze post! 

Ik heb de letters zelf uitgeknipt en verder dezelfde producten en techniek gebruikt!


Je vindt alle gebruikte producten onderaan dit bericht! 

En dan nu hoppen!!

Ik ben weer heel benieuwd wat de anderen hebben gemaakt! Je kunt op de namen klikken om een kijkje te nemen:


Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

'n Fijne dag!!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is MORGEN, maandag 27 februari om 19.00u.
DE LAATSTE SALE-A-BRATION BESTELLING!!!

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW & GRATIS! Create with Us Tutorial Bundle!

Vanaf nu ontvang je van mij GRATIS een PDF met heel veel ideeën en werkbeschijvingen als je bij mij een bestelling plaatst van 50 euro of meer! Iedere maand zet het team een bundel/suite centraal en maakt van een project foto's en een werkbeschrijving. Dit wordt gebundeld in een PFD die wij verspreiden onder onze klanten. Je ontvangt de PDF van mij in een e-mail aan het begin van de maand NA DAT je een bestelling hebt gedaan! Je kunt de PDF ook los bestellen, dan kost hij 15 euro.


Heb je in januari een bestelling gedaan? Dan ontvang je de 'Fancy Flora' PDF in een e-mail! 

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen hieronder!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com


JANUARI EN FEBRUARI is het Sale-a-Bration!! 
Je zoekt dan bij iedere bestelling van 60 of 120 euro GRATIS iets uit! Zie sidebar en tabs bovenaan.


Omdat de Classic Letters alfabetset vanaf 1 maart te bestellen is, kan ik hem hier nu nog niet plaatsen.
Ik heb veel verschillende kleuren Blends gebruikt. Mocht je willen weten welke, vraag ernaar!! 

In het andere bericht van vanochtend zie je alle info, bovenaan dit bericht vind je de link. 
Linen Thread
[104199]
€ 6,25
Heart Pearls
[159190]
€ 9,75
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne