woensdag 30 november 2022

KleurenKaartenTeam november

   Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.


Jaaaa, eindelijk! Eindelijk doe ik weer een keertje mee met het KleurenKaartenTeam van Martina! In de zomer kon ik een keertje niet meedoen en daarna vergat ik het iedere keer, tot het weer te laat was... Nu is het gelukt om me op tijd aan te melden en weer een keer mee te doen! 

Klik HIER om naar haar blog te gaan, te zien wat ze zelf heeft gemaakt en wat de andere dames hebben gemaakt! Dit is mijn uitwerking voor de maand november:


Op de laatste woensdag van de maand laten alle deelnemers een kaart zien met de TWEE kleuren van die maand. Een hele uitdaging vaak hihi.. Één kleur blijft en gaat mee naar de volgende maand en dan komt er een nieuwe kleur bij. 

De kleuren deze maand zijn: Nachtblauw met neongroen (felgroen), oftewel voor mij in Stampin' Up! kleuren: Night of Navy en Parakeet Party met Granny Apple Green, 2 tinten felgroen. Op de plaatjes hieronder lijken ze een stuk minder fel dan ze in het echt zijn :)

KleurenKaartenTeam november 2022

Yvonne Spikmans - thecreativeteacup.blogspot.com

Ik moest meteen denken aan een nieuwe set, welke in de nieuwe voorjaarscatalogus staat! Ik heb na OnStage al een pre-order kunnen doen en deze set wilde ik persé hebben... Er hoort ook nog een stansset met embossingfolder bij, maar die waren nog niet leverbaar, als het goed is, duurt dat niet lang meer.. Ik maakte van citroenen, limoenen! 



Alle afdrukken komen uit dezelfde set:


Dat was de kaart! Ik probeer vandaag en anders uiterlijk morgen bij iedereen even een kijkje te nemen en een reactie achter te laten! Ben heel benieuwd wat iedereen gemaakt heeft met deze kleuren! 

VANAVOND/VANNACHT om 00u doe ik een EXTRA verzamelbestelling, doordat de uitverkoop dan begint! Eventueel gedurende de dag nog eentje, omdat de koopjeshoek wordt aangevuld, o.a. met stansen uit de actie 'Perfect Pairing', zoals de Yeti en de appels (als deze er nog zijn). 

Mocht je iets mee willen laten komen, laat dit dan voor 21u weten! Maar in mijn online winkel kun je 24/7 zelf bestellen, zie hieronder voor alle informatie.

 De gebruikte producten die je onderaan dit bericht. Heb je ergens vragen over? Laat het me weten!! Via een email: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! Maak er nog een creaTEAve week van!! 

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is KOMENDE maandag 5 december om 19.00u.
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen hieronder.

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). Voor betaling betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00

12 opmerkingen:

  1. heel toffe kaart voor het KKT! Die set is heel mooi, staat ook op mijn verlanglijstje...
    Groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaart met die limoenen, Yvonne!
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig kaartje Yvonne!
    Zo leuk gedaan met de limoenen....perfect voor deze KKT!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat SUper mooi gemaakt met die citrus vruchten. Echt heel gaaf. Wie weet ga ik de volgende keer ook wel citrusvruchten gebruiken want het neongroen blijft.
    Tot het volgende KKT!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk kaartje heb je gemaakt met al die limoenen! Super leuk deze serie! Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wateren leuke fleurige kaart heb je gemaakt
    Liefs Chantal
    Ik doe mee maar sta erniet op

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ha ! daar heb ik ook over getwijfeld, het stempelset met citroenen / limoenen te gebruiken ! helemaal leuk is je kaartje geworden, misschien pik ik dit ideetje wel voor volgende maand ! hahahaha bedankt voor de inspiratie
    heel fijn dat je weer meedoet deze maand,
    grtjs, Martina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey Yvonne,
    Wat een leuke kaart maakte je voor het KKT. Tof die limoenen in de kleurencombo van deze maand. Daar heb ik niet aan gedacht...
    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat zijn die groene kleuren FRIS Yvonne.....een SUPER MOOI kaartje in de kleuren van het KKT.
    Liefs Wilma ☺☺☺

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een gave kaart, geweldige kleuren bij elkaar en de stempel van de citroenen, pardon limoenen, is geweldig. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie combinatie, tof kaartje met deze stempelset

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne