zondag 23 oktober 2022

Stamping Sunday bloghop - Into the Woods

   Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.

Bloghop start om 10uur / Bloghop starts at 10 o'clock! 


Hallo!! Het is de 4e zondag van de maand en dat wil zeggen: tijd voor een nieuwe Stamping Sunday Bloghop! Doe je mee met de bloghop? Dan hop je letterlijk over de hele wereld! 

De opdracht van deze maand was voor ons: Into the Woods! Oftewel: de bossen in! Een kaartje maken met 'iets met bossen/bomen'. En dit zijn mijn kaartjes geworden:


Twee kaartjes met dezelfde producten, dezelfde stempelset, maar toch heel anders qua opzet. Ik vind de diertjes uit de set 'All bundled up' zo schattig! Ik had de set al even staan en er nog niets mee gedaan, dus dat werd tijd!


Heerlijk even de tijd nemen om de afbeeldingen in te kleuren! Ik zoek bij sommige dieren echt een plaatje op via Google, kijken of ik ze goed inkleur :) 


De moose is echt een vrolijkerd! Ik heb de kaartjes qua kleur niet te uitbundig gemaakt..


Maar je kunt ze natuurlijk kleuren zoals je wilt!! 


Het roodborstje met zijn laarsjes of de wasbeer.. Ik kan niet kiezen welk diertje ik het leukste vind...


Zie je de dots op de kaartjes? Die heb ik zelf gemaakt met Pearlized Enamel Effects. Die zitten met 3 flesjes in 1 verpakking en je kunt er zelf 'pareltjes' mee maken! Rechtstreeks op de kaart of op een sheet. Als je dat laatste doet, laat je ze drogen en kun je ze eraf halen als je ze nodig zijn. Je kunt ze dan opplakken met een puntje lijm.


En dan nu hoppen!!

Ik ben weer heel benieuwd wat de anderen hebben gemaakt! Je kunt op de namen klikken om een kijkje te nemen:


De gebruikte producten die je onderaan dit bericht. Heb je ergens vragen over? Laat het me weten!! Via een email: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Een hele fijne zondag!!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende maandag 24 oktober om 19.00u.
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). Voor betaling betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

Reindeer Dies
[159727]
€ 40,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

1 opmerking:

  1. Your Christmas cards are so cool. Just love them a lot! Thank you so, so much for sharing these lovely ideas.

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne